grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

KIRŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI ETKİNLİKLERİ

Cumhuriyetimizin 100. Yılını coşkuyla kutlamaya hazırlanan Kırşehir’de, Kırşehir Belediyesi de bir dizi programı hayata geçiriyor.

Gündem Yayın: 24 Ekim 2023 - Salı - Güncelleme: 24.10.2023 19:36:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kırşehir Belediyesi tarafından Cacabey Meydanı’nda Kurulan Cumhuriyet Çadırında 100. Yıl Bayrakları ve 100. Temalı broşürlerin dağıtımı gerçekleştiriliyor.

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde 29 Ekim 2023 Pazar günü saat 11.00’da Kervansaray Mahallesi Şehit Behçet Dinç Caddesi’nde (Mehtap Tepesi üzeri) Fidan Dikimi gerçekleştirilecek.

Saat 12.30’da Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde, Kırşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyetimizin 100. Yılı anısına gerçekleştirilen, Kırşehir geneli ve Ulusal kategoride resim yarışmasına katılan tüm eserlerin yer aldığı Resim Sergisinin açılışı yapılacak

Saat 14.00’da ise Bağbaşı Mahallesi Çekiç Ali Caddesi No:6 Kırşehir adresinde (Toplu Konut alanında) bulunan Bağbaşı Aile Yaşam Merkezi’nin açılışı gerçekleştirilecek.

29 Ekim 2023 Pazar günü saat 20.30’da “Cumhuriyet Hepimizin, Konser Hepimizin” sloganıyla ücretsiz düzenlenen Grup Mavi Gri konseriyle Cumhuriyetimizin 100. Yılı coşkusu yaşanacak.

Cumhuriyeti ve Cumhuriyet değerlerini anlamanın ve yaşatmanın önemine değinen Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu; “Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti olan Cumhuriyetimizin 100. Yılını tüm Kırşehirli hemşehrilerimizle birlikte kutlamaya hazırlanıyoruz. Hemşehrilerimizin balkonlarını, pencerelerini, evlerinin bir köşesini kırmızı-beyaz bayrak ve Ulu Önderimizin Portreleriyle süslediklerini görmek de bizleri ayrıca mutlu ediyor.Tüm Kırşehirli hemşehrilerimizi 29 Ekim 2023 Pazar günü gerçekleştirecek olduğumuz programlara katılarak Cumhuriyet Bayramı coşkusuna ortak olmaya davet ediyorum. Cumhuriyet Bayramımız şimdiden hepimize kutlu olsun!” dedi.

Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında saat 18.30’da Askerlik Valilik önünden Kırşehir Kalesi’ne Fener Alayı yürüyüşü gerçekleştirilecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.