grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de Kılıçlı Köprüsü Koruma Altına Alındı

Kılıçözü Sanayi Sitesi bağlantı yolu olan 24 Aralık Caddesi'nde incelemelerde bulunan Başkan Ekicioğlu, Kılıçlı Köprüsü mevkiinde yeni üst yapı çalışması ve trafik akışı ile birlikte tarihi köprünün koruma altına alındığını dile getirdi.

Gündem Yayın: 25 Aralık 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 25.12.2023 00:02:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kırşehir'in en önemli noktalarından olan Kılıçlı Köprüsü ve Kılıçözü Sanayi Bağlantı Caddesi olan 24 Aralık Caddesi'ndeki çalışmalar aralıksız devam ediyor.Çalışmalar kapsamında tarihi Kılıçlı Köprüsü trafiğe kapatılarak koruma altına alındı. Trafik akışı için yeni şeritler hazırlandı ve yeni bir trafik akışı sağlandı.Yağmurlama hattı çalışmalarının ardından başlayan elektrik hatlarının yer altına alınması işlemi yapıldı ve üst yapı çalışmalarına geçildi.

TARİHİ KILIÇLI KÖPRÜSÜ KORUMA ALTINA ALINDI

Kılıçlı Köprüsü mevkiinde tamamlanmak üzere olan üst yapı çalışmalarını yerinde inceleyen Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, '' Alt yapı çalışmalarının ardından 24 Aralık Caddesindeki üst yapı çalışmalarına başladık. Özellikle Atatürk'ün Kırşehir'e gelişinde kullandığı köprü olan Kılıçlı Köprüsü'nü koruma altına aldık. Daha önce büyük araçların ve ağır vasıtaların kullandığı kullanımındaydı. Bu tarihi Köprünün de yıkılma riski vardı. Bundan dolayı da bu köprüyü By-Pass yaparak çevre düzenlemesi ve yol çalışmasını da yaptık ve tarihi köprüyü de koruma altına almış olduk. Kırşehir'e hayırlı olsun'' ifadelerini kullandı.

#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.