grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Moto Kuryeyi Öldüren Somali Cumhurbaşkanının Oğlu Türkiye'den Kaçtı

İstanbul'da otomobiliyle arkadan çarptığı moto kuryenin ölümğne neden olan Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Mohamed Hassan Shekh Mohamud, ifadesi alındıktan sonra serbest kaldı.

Gündem Yayın: 09 Aralık 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 09.12.2023 00:43:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İstanbul'da Kennedy Caddesi, Avrasya Tüneli çıkışı Zeytinburnu istikametinde 30 Kasım Perşembe günü öğlen saatlerinde meydana gelen kazada Yunus Emre Göçer (38)'in kullandığı motosiklete, Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Mohammed Hassan Shekh Mohamud'un kullandığı 06 CD 4581 plakalı otomobil arkadan çarpmıştı. Çarpmanın etkisi ile yola savrulan Göçer, ağır yaralı kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

ASLİ KUSURLU OLDUĞU TESPİT EDİLMİŞTİ

Kazanın ardından hazırlanan bilirkişi raporunda, moto kurye Yunus Emre Göçer'in kaza esnasında Karayolları Trafik Kanununda belirtilen herhangi bir maddeyi ihlal ve kusurunun bulunmadığı belirtilirken, Karayolları Trafik Kanunu ve Karayolları Trafik Yönetmeliğine göre takip mesafesine uyulmadığı ve motosiklete arkadan çarpması nedeniyle yaşanan kazada kusurlunun, Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Mohammed Hassan Shekh Mohamud olduğu vurgulanmıştı.

 

 

YAKALAMA KARARI ÇIKARILMIŞTI

Soruşturma kapsamında yeni bir gelişme yaşandı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne bir yazı yazarak Mohammed Hassan Shekh Mohamud hakkında yakalama emri düzenlenmesini talep etmişti.Mohamud'un Türkiye'den kaçtığı ortaya çıktı. Savcılıktan yapılan açıklamada "Şüphelinin yurtdışı çıkış kaydı bulunmakta" denildi.

KASTİ OLARAK ÇARPTIĞI KAMERALARA YANSIDI

Öte yandan kazaya ilişkin görüntülerde Mohamed Hassan Shekh Mohamud'un moto kurye Yunus Emre Göçer'e kasti olarak çarptığı gözlendi.Somali Cumhurbaşkanının oğlu göz göre göre Türkiye'den kaçarken, 2 Çocuk Babası Yunus Emre Göçer'in cenazesi göz yaşları içerisinde toprağa verildi.

#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.