grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Sandık görevlilerin alacağı ücret belli oldu

Kırşehir'de 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde sandık görevlilerin alacağı ücret belli oldu.

Gündem Yayın: 31 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 31.01.2024 22:19:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

31 Mart 2024 yerel seçimlerine aylar kala siyasi partilerin belediye başkan adayları netlik kazanmaya başladı.  Seçim güvenliğinden sorumlu olan Yüksel Seçim Kurulu herhangi bir sorun yaşanmaması için hazırlıkları sürdürüyor.

Siyasi partilerin sandık temsilcilerinin yanı sıra Yüksel Seçim Kurulu (YSK) tarafından belirlenen memurlar sandık güvenliği için görev başında olacak. Sandık kurulu başkanı, memur üyeler ve bina sorumluları olarak 3 farklı görevli bulunacak.

Milyonlarca seçmenin oy kullanacağı 31 Mart 2024 Pazar  günü görev alacak kişilere verilecek ücret belli oldu. Buna göre  Sandık Kurulu Başkanına 2 bin 947 Türk Lirası, Memur Üyeye 2 bin 88 Türk Lirası, Bina Sorumlusuna ise  2 bin 936 Türk Lirası  Partili üyelere: Bin 44 Türk Lirası  .ücret verilecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.