grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Yeni Nizamiye Kapısı Açıldı

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Bağbaşı Kampüsünün yeni nizamiye kapısı tamamlandı ve hizmete açıldı.

Gündem Yayın: 16 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 16.02.2024 21:22:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'nin Selçuklu Mimarisi ile inşa edilen TOKİ girişindeki Ana Nizamiyesi Kapısının açılışı dualar eşliğinde gerçekleştirildi ve trafiğe açıldı. Açılış törenine Rektör Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Güneş, Prof. Dr. Hüseyin Şimşek ve Prof. Dr. Musa Özata ile Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin ilter, akademik ve idari personel katıldı.

Selçuklu mimarisinde tasarlanan Yeni Giriş Kapısının aynı alanda yine Selçuklu Mimarisi ile yapılan binalarla uyumlu yapısı dikkat çekiyor. Yeni Nizamiye kapısının fiziki olarak günden güne büyüyen ve gelişen merkez kampüsümüzü tamamlayıcı nitelikte olması beklenirken yine aynı mimariyle tasarlanan Merkez Kütüphanenin de açılmasıyla üniversitemizin mimari anlamda yeni bir görünüme kavuşacağı düşünülüyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.