grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Adnan Aydın, ''Çiçekdağı'na 5 Yılda 5 Fabrika Kazandıracağım''

MYP Çiçekdağı Belediye Başkan Adayı Adnan Aydın, seçilmesi halinde ilçeye 5 yılda 5 fabrika kazandıracağını dile getirdi.

Siyaset Yayın: 24 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 24.03.2024 22:54:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Belediye Başkanı adayı olarak sizlere , ''seçilirsem şunu yapacağım'' demiyorum diyen Milli Yol Partisi Çiçekdağı Belediye Başkan Adayı Adnan Aydın, ''Bir deterjan imalatı ve bir de kuruyemiş-bakliyat eleme kavurma paketleme fabrikası ile geliyorum. Boş sözlerle gelenleri ayırt etme zamanı.60 senedir Çiçekdağı'na aday olanların verdiği sözleri bir hatırlayın ve ne yaptıklarına bakın.

Verdikleri sözleri yapabilmişler mi? Çalmışlar mı ona bakın. Bu akrabam, bu arkadaşımdır diye ilçenin kaderi ile hep oynandı. Bugün nüfusumuz 30 bin olması gerekirken şu an 10 binlerdeyiz. Yazık etmeyelim nasip olursa başkan olur olmaz bir ay içerisinde 50 işçi alacağım; 15 kişi deterjan imalatı , 35 kişi ise kuruyemiş bakliyat, eleme, kavurma ve paketleme fabrikası için.3 ay sonra bisküvi, pasta, gofret fabrikasını kuracağım ve 50 kişi de burada çalışacak. Çiçekdağı Belediyesi'ni toprak mahsulleri ofisi haline getireceğim. Tüm çiftçilerin ürettiği ürünleri belediye olarak alacağım.

Yapılacak ihaleler meydanda halkın önünde açıktan yapılacak. Maaşımın yarısı ihtiyaç sahiplerine verilecek. Makam arabası kullanmayacağım. Hiçbir işçi işinden atılmayacak. Beş senede 5 fabrika kuracağım. Çiçekdağı'nı organize sanayi bölgesi gibi olacak değerli hemşerilerim. Bu iktidarın derdi millet olsa idi hazineden milyon dolar seçim yardımı almazlardı. Allah rızası için ilçemize sahip çıkalım'' diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.