grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Gaziantep Nurdağı’nda helikopter düştü: 2 şehit

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın yaptığı açıklamaya göre, Gaziantep Nurdağı’nda Emniyet’e ait helikopter düştü. İki pilot şehit oldu.

Gündem Yayın: 04 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 04.02.2024 13:05:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Gaziantep'te bir polis helikopterinin düştüğünü açıkladı.
Kazada 2 pilot şehit olurken, 1 teknisyen yaralandı.

Bakan Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:



"Milletimizin başı sağ olsun. Bu akşam Gaziantep Havalimanına gitmek için Hatay Havalimanından havalanan Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Daire Başkanlığı envanterine kayıtlı EM 708 kuyruk numaralı helikopterimiz, Gaziantep'in Nurdağı ilçesi Kartal Köyü mevkiinde kaza kırıma uğramıştır.

En son saat 22.49'da Birleştirilmiş Hava Harekat Merkezinin temas ettiği helikopterimizde bulunan 2 pilotumuz şehit olmuş, teknisyenimiz yaralanmıştır.



Kahraman pilotlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine, Aziz Milletimize ve Emniyet Teşkilatımıza başsağlığı diliyorum.

Şehitlerimizin makamı âli olsun.



Yaralı polisimize acil şifalar diliyorum."

ŞEHİT PİLOTLARIN İSMİ BELLİ OLDU

Emniyet Genel Müdürlüğü, Gaziantepte helikopterin kaza kırıma uğraması sonucu şehit olan 2 pilot için taziye mesajı yayınladı. Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız, kazada şehit olan Pilot Emniyet Amiri Cemil Gülen ve Sözleşmeli Pilot Levent Öztürk'e Allah'tan rahmet, ailelerine ise başsağlığı diledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.