grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Utanma duygusu insani olup, insanın kendini kontrol etme şeklidir.

Bu ülkede; Çocuğuna mama, bez, hastasına ilaç alamayan, tedavi olamayan insanlar, çocuğuna harçlık veremeyen babalar anneler varken! O; hiç sıkılmadan döviz rezervlerinin uçtuğunu, Dünya ülkeleri arasında ilk 10’na girdiğimizi öyle söylüyor ki pes doğrusu

Gündem Yayın: 25 Nisan 2023 - Salı - Güncelleme: 25.04.2023 22:17:00
Editör -
Okuma Süresi: 10 dk.
Google News

İNANDINIZ MI?

Utanma duygusu insani olup, insanın kendini kontrol etme şeklidir.

Milyonların gözünün içine baka, baka yalan söylüyor. Partili Cumhurbaşkanı kendi siyasetini yalan söyleyerek ayakta tuttuğu bir gerçek… Rakamlarla oynuyor. Manipülasyon yapıyor, hayal satıyor. Belki de danışmanları böyle bir siyasetin olumlu sonuçlar doğuracağını düşünüyor. Bir tarafta Erdoğan, diğer tarafta halk. Erdoğan tarafından halk kandırılıyor. Söylediği onlarca yalanların farkında olmayan bir tek kendisi. Bu kadar yalanla nasıl baş edilir ben bilmiyorum. Sadece ‘Pes’ artık demekle kalıyorum…

Bu ülkede; Çocuğuna mama, bez, hastasına ilaç alamayan, tedavi olamayan insanlar, çocuğuna harçlık veremeyen babalar anneler varken! O; hiç sıkılmadan döviz rezervlerinin uçtuğunu, Dünya ülkeleri arasında ilk 10’na girdiğimizi öyle bir yalanla söylüyor ki! Pes demekten başka çare yok.

Bu ülkenin tepesinde oturan mütemadiyen yalan söyleyebilen bir adam var. Bunca yalanlara inanan. Birde inanmayan kesim var. Bu ülkede bu yalanlarla uyuyan uyutulan fanatik bir kitlesi var.

Evine bir kilo peynir, yarım kilo et alamayan insanlara Ekonominin şaha kalktığını söylemek kadar sahtelik olabilir mi? Onca yalanı bir araya getirip, araştırmadan, soruşturmadan konuşan bir adamla nasıl baş edilebilir ki? 

Bu kadar açık, bu kadar net… 14 Mayıs 2023 günü demokrasiye inananların. Kandırılanların,  İnanmayanların seçimi olacak. Ülke ya kuruluş ayarlarına dönecek. Ya Demokrasi sayfasını kapatacak…

Ülke ve millet adına bir tane projesi olmayan. Siyasette kendine yer bulmuş bir fosil! Muhalefete ‘zillet’ diyor. Bir aczin düştüğü hâl. Küfrettiği, ağza alınmayacak hakaretler ettiği bir adamın koltuğunun altında kendine yer bulan bu adam. Millete hakareti marifet zannediyor.  Birde bununla aynı ayarda olup İç İşleri Bakanlığı yapan var. 6 yaşındaki kız çocukların evlendirilmesine göz yuman, çocuklara yapılan cinsel istismarlar. Bu anlayışla ortaklık kuran ve içinde olan, tüm bu rezilliklere sesi çıkmayan ahlak; LGBT’ye karşı. Meydanlarda bunun üzerinden siyaset yapıyor… Sana ne lan! Diyen yok… Ahlakınız batsın, anlayışınız batsın. Umarım bu zillet bunlara öyle bir ders verecek ki! Şaşacaklar.

Diğer gerçekler…

Siz Hiç! Bir Putperestin; ‘Bizim putun adı nedir’? Diye sorup da cevap alamayınca,  öldüren, öldürülen  bir putperest gördünüz mü, duydunuz mu?  Siz hiç bir Ateistin, Deistin veya Dinsizin ya da Kâfir veya Gâvurun; ‘Sen neden Müslümansın’? Diyerek dindar birini öldürdüğünü, hakaret ettiğini gördünüz mü, duydunuz mu?

Siz Hiç! Bir Deistin, Ataist’in, Putperestin, Hristiyan’ın, İbrani’nin içki içene, etek, pantolon giyen kadına saldırdığını, öldürdüğünü duydunuz mu? İşittiniz mi? Sizler bu dinlerin içinde olup ‘kadına’ eşya gözüyle bakan inanç duydunuz mu? Gördünüz mü?

Siz Hiç! Hristiyan’ın ‘Kilisedeki pazar günü ayinlerine niçin katılmıyorsun’? Diyerek, bir başka Hristiyan’ı öldürdüğünü gördünüz mü, işittiniz mi veya duydunuz mu? Müslüman olan ülkelerde; ama her gün; Müslümanların, Allah adına ve alla hu Ekber nidâlarıyla, Müslüman olarak kabul etmediklerini veya imanının zayıf olduğunu zannettiklerini dövmekle veya katletmekle meşgul olduklarını görüyoruz. İşitiyoruz. Bunun adı din olabilir mi?

Tüm bu ahlaksız yaklaşımlar içinde olanları görüp tanıklık eden Müslümanların bu cinayetleri, toplu tecavüzleri kınadıklarını gördünüz mü; duydunuz mu, işittiniz mi? Milletin parasını çalıp hacca gidene ‘Müslüman’; helal kazancı ile içki içene ‘kâfir’, dinsiz diyenin ahlakından şüphe etmiyorsan, inancın senin nerende?

El Kaide, Taliban, Hizbullah, Boko Haram, Eş Şebâb, El Nusra, IŞİD ve benzerleri içki içmiyorlar, ama insafın, vicdanın, merhametin bir zerresine bile sahip değiller. Bu katil sürüsünün bir siyasi kanadı Cumhur ittifakı ortağı. Bu akıllar Türkiye Cumhuriyetine Yeni Anayasa yapacaklarmış. ‘Türkiye’yi Hırsıza, soysuza teslim mi edelim’. Bu ahlaksızca öne sürülen düşünce sahibi sözde milliyetçi olup, millete, ‘zillet’ diyen karşı düşünce… Ne hikmetse 10 milyon Suriyeli, Afganlı, Afrikalı bu ülkeye hâkim kılsın hiçbir önemi yok düşüncesinde olanlardan. Bu konuya yönelik bir cümlesi yok. Bu ülkenin asli unsurlarına hakaret et. Ülkenin ekonomisiniz, demografik yapısını altüst edecek boyuta ulaşmış mültecilere dair bir cümle kuramayan siyasetçi!

Dünya’nın terörist listesinde olan; El Kaide, Taliban, Hizbullah, Boko Haram, Eş Şebâb, El Nusra, IŞİD ve benzerleri iktidara ortak olsun. Yeter ki iktidar şatafatıyla, koltuk üzerinden debdebeli yaşam yoksul milletin sırtından sürüp gitsin. Fosiller rahat etsin. Ülke geleceğinin önemi yok.

Seçim öncesi bunca talanın, iç ve dış politikaların sorumlusu, hukukun ortadan kaldırılmış olması. Ülkenin parti devletine dönüştürülmüş olmasının tek sorumlusu var. Kemal Kılıçdaroğlu…

Cehaletin kutsadığı bu topraklarda iktidarın tüm hata ve yanlışlarını muhalefete yükleyen bir kitle var. Kendisi gibi düşünmeyenlere, terörist, zillet kulpu takanların peşinde fırıldak olmuş birde besleme taifesi var. ‘Sizi besliyorum. Köprü yaptım. Yol yaptım. Hastane yaptım. Havaalanı yaptım Baraj yaptım’ diyen adama sen yapmadın. O para milletin parasıdır diyemeyen farklı zekâ türleri var. Birde Yolunu bulanlar, komisyonları üçe beşe katlayanlar. İhale takipçileri hırsızlar koalisyonu var.  İnandınız mı? Seccadeye bastı diyen adamın ayakkabılarıyla camiye girip namaz kıldığını söyleyen bir Allah kulu yok.

Türkiye Cumhuriyetini 21 yıldır Kemal Kılıçdaroğlu, yönetiyor! İnandınız mı?

Mesela, Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye Cumhuriyetinin kurucularına ‘İki Ayyaş’ dedi… İnandınız mı?

Mesela ben ekonomistim dedi. Ekonominin kitabını yazdım dedi. Ekonominin canına kim okudu! Kemal Kılıçdaroğlu… Yalan mı?

Cumhuriyet varlıklarını, yandaşa, partizana, çıkar odaklı kurumlara Kemal Kılıçdaroğlu, sattı. Peşkeş çekti! İnandınız mı?

Kemal Kılıçdaroğlu bu iktidarı içinde, Tank Palet Fabrikasının %49’u Katar ordusuna sattı. Daha Öncede Türk Telekom’u, Lübnanlı Hariri ailesi ve Suudilerin Oger’e sattı! İnandınız mı?

Varlık fonu, içi boşaltılan bankalar. Tüpçüye, Virginia adalarına Dolarları Kemal Kılıçdaroğlu gönderdi. Doğrumu? İnandınız mı?

200 Türk Lirası 9 Cent olmuş. Türk Lirası Kemal Kılıçdaroğlu döneminde değersizleşti… İnandınız mı?

Hazine garantili, ‘köprüler, yollar, havaalanları, hastaneler, Doğa yağması, orman yangınları hazine garantili döviz mevduatları.  vs’, Kılıçdaroğlu’nun marifeti! İnandınız mı?

İç ve dış borç 4 trilyon TL geçmiş. Bunun tek sorumlusu Kemal Kılıçdaroğlu, desem! İnanmaz mısınız!

Soğan kilosunun 30 Lira olmasından, Akaryakıtın aşırı pahalılığı, Elektrik, Doğal gaz zamlarının faili kim biliyor musunuz? Kemal Kılıçdaroğlu… İnandınız mı?

Kemal Kılıçdaroğlu’nun oğlunun 38 yaşında,  gemicikleri, vakıfları, Amerika’da Gökdeleni ve Çiftliği var. Bu kadar servete bu yaşta nasıl sahip olmuş? İnandınız mı?

Bu ülkede Enflasyonun ana unsuru; Kemal Kılıçdaroğlu. İnandınız mı?

Mesela Vakıflar, Tarikat ve Cemaatler güçlensin diye AB Fonlarının yüzde 90’nını aktarımını Kemal Kılıçdaroğlu planladı… İnandınız mı?

Mesela Kemal Kılıçdaroğlu’nun devlet ihaleleriyle beslediği, palazlandırdığı, Müteahhitler alenen ‘Milletin A….A Koyduk’ dedi… Kılıçdaroğlu ‘olağan şeyler’ dedi. İnandınız mı?

Kandil’le, İmralı’da, Oslo’da, Dolmabahçe’de, Diyarbakır’da, Erbil’de PKK ile görüşen Kemal Kılıçdaroğlu. Osman Öcalan’ı TRT ekranlarına da Kemal Kılıçdaroğlu çıkarttı. Katil Apo’nun mektubunu seçim meydanında da Kemal Kılıçdaroğlu okuttu. Barzani’yi Kırmızı halılarla karşılayıp, Meclis kürsüsüne çıkartıp, ‘Türkiye seninle gurur duyuyor’ diye milletvekillerine bağırttıranda; Kemal Kılıçdaroğlu’nun tam kendisidir. İnandınız mı?

İktidar oldu, sonradan yollarını ayırdığı paralel yapı ile 11 sene koalisyon yaptı. Devlet dairelerini o gün FETÖ ile paylaştı. Bugün; bugünün tarikat ehlilerine Kemal Kılıçdaroğlu… Dağıttı. İnandınız mı?

Mesela Kılıçdaroğlu nihayetinde BOP Eş başkanlarından biri olduğunu, kendisine, Ortadoğu ve Afrika’ya yönelik görevi olduğunu açıkladı. İnandınız mı?

Mesela Hizbullah Terör örgütü demeyen, ittifaka ortak İslami terör uzantısının siyasi yapısı olan   basit adam anayasa yapacağız diyor. Bu katil sürüsünün meclise taşınması için ittifakı Kemal Kılıçdaroğlu yaptı. Desem İnandınız mı?

Kemal Kılıçdaroğlu; Fetullah Gülen örgütü ile koalisyon kurdu. ‘Ne istedilerse verdik’ dedi. Kılıçdaroğlu ‘Allah verdikçe veriyor. Bu Allah’ın Lütfu’… Dedi. İnandınız mı?

Kemal Kılıçdaroğlu 18 adanın işgalinden ‘ben sorumlu değilim. Beni bağlamaz’ dedi mi? Dedi. İnandınız mı?

‘Güvenliğimizi teröristlere, ekonomimizi tefecilere teslim edecekler’. Diyen adam kim? Teslim eden kim? Ülkeyi Ortadoğu çöplüğüne çeviren, bu ülkeye 10 milyon Afgan, Suriyeli, Afrikalı mülteci yığıp, Pazar artıklarından beslenen halkın ekmeğine ortak eden, sokağa çıkılamaz hale getiren, şehirlerin işgal altında olmasına kim neden oldu? Kemal Kılıçdaroğlu… İnandınız mı?

Türkiye Rus, Kıbrıs, Azeri, Oligartlar için cennet. PKK ile açılım rüzgârı estirip, çadır mahkemeleri kurduran, devlet levhalarından TC harflerini kaldırdı. Andımızı yasakladı. Mahkeme kararına rağmen okutmadı. Kim yaptı? Kemal Kılıçdaroğlu… İnandınız mı?

Bu ülkede 20 yıldır yalanlarla oyalanmış, soyulmuş, yoksullaşmış bir halk var. Hâlâ kiralık aklıyla konuşuyorsa bırakın konuşsun. Onun için yaşam gırtlağı ve şeyi!!!

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.