grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

SSK ve Bağ-Kur emeklileri hakkında yeni ek zam kararı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, SSK ve Bağ-Kur emeklilerine yapılacak zam oranının ocak ayı itibarıyla yüzde 49,25'e yükseltildiğini bildirdi.

Gündem Yayın: 23 Ocak 2024 - Salı - Güncelleme: 23.01.2024 22:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Google News

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine yönelik yeni bir ek zam kararı daha alındı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, SSK ve Bağ-Kur emeklilerine yapılacak zam oranının ocak ayı itibarıyla yüzde 49,25'e yükseltildiğini bildirdi.

Bakan Işıkhan, SSK ve Bağ-Kur emeklilerine yapılacak ek zamdan kaynaklı farkların, Resmi Gazete'de yayımlandıktan sonra 1 hafta içerisinde ödeneceğini açıkladı.

ERDOĞAN YÜZDE 5 EK ZAM KARARINI DUYURMUŞTU

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 16 Ocak'ta yapılan kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada,  SSK ve Bağ-Kur emeklisine ilave yüzde 5 ek zam yapıldığını duyurmuştu.

Artış oranının yüzde 42,6'ya yükseldiğini belirten Erdoğan, en düşük emekli maaşının ise 10 bin liraya yükseltildiğini açıklamıştı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.