grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

“Kırşehir Hayvancılık Durum Çalıştayı” Düzenlendi

Çalıştayın Kırşehir Hayvancılığına Yapacağı Katkılar ve Sorunların Çözümüne Yönelik Yapılması Gerekenler Konuşuldu

Gündem Yayın: 08 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 08.02.2024 22:12:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Ahi Zootekni Derneği'nin öncülüğünde ve Ahi Evran Üniversitesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen Kırşehir Hayvancılık Durum Çalıştayı, hayvancılık sektörünün geleceğini şekillendirmek amacıyla önemli bir platform sundu. Çalıştaya KAEÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, Kırşehir Vali Yardımcısı Alper Balcı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Güneş, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kazankaya, Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa İlmeç, Ahi Zootekni Derneği Başkanı Doç. Dr. Gökhan Filik ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Abdullah Altuntaş, Kırşehir Ticaret Borsası, Kırşehir Kent Konseyi, Tarım ve Orman Çalışma Grubu, Koyun-Keçi Yetiştiriciler Birliği, Kırşehir Ziraat Odası, Arı Yetiştiricileri Birliği, KamanMucur, Boztepe Ziraat Odası yetkilileri ile Ziraat Fakültesi öğretim üyeleri katıldı. “Kırşehir Hayvancılık Durum Çalıştayı” düzenlendi

Rektör Karahocagil açıklamasında şu sözlere yer verdi.

Karahocagil ,"Çalıştayın Kırşehir’de hayvancılığına katkı sağlayacağını vurguladığı konuşmasında kendilerinin de hayvancılık alanında pilot üniversite olduklarını belirterek şunları söyledi “Pilot projelerimizin gelişimi ve Ar-Ge çalışmalarına katkı açısından bu tür çalıştayları değerli buluyorum. Kırşehir tarım ve hayvancılık alanında gelişmiş bir şehir. Biz de paydaşlarımızla birlikte bu gelişime katkı noktasında her türlü desteği bugüne kadar verdik bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. Çalıştayın Kırşehir hayvancılığına katkı sağlayacağına inanıyor ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

“Kırşehir Hayvancılık Durum Çalıştayı” düzenlendi

Ahi Zootekni Derneği Başkanı Doç. Dr. Gökhan Filik, dernek faaliyetleri ve sektördeki gelişmeler hakkında bilgi verdi. Çalıştayda, küçükbaş ve büyükbaş hayvancılığın genel durumu, merkezi laboratuvar analizleri ve sektörün karşılaştığı sorunlar üzerine sunumlar yapıldı. Katılımcılar, ileriye dönük çözüm önerileri tartışarak somut adımlar atmaya odaklandılar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.