grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

KIRŞEHİRSPOR, 16 .SIRAYA DÜŞTÜ!

Kırşehirspor, sahasında Zonguldak Kömürspor’a 2-1’lik skorla yenilerek, rakiplerinden puan kaybettiği haftayı iyi değerlendiremedi.

Spor Yayın: 24 Aralık 2023 - Pazar - Güncelleme: 24.12.2023 21:52:00
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
Google News

TÜRKİYE Futbol Federasyonu (TFF) 2.Lig beyaz Grup’ta Çarşamba günü Ligin 18.hafta maçları oynandı. Temsilcimiz Kırşehirspor, sahasında Zonguldak Kömürspor’a 2-1’lik skorla yenilerek, rakiplerinden puan kaybettiği haftayı iyi değerlendiremedi.

 

Kırklarelispor’un maç yapmadan bay olarak geçtiği 18.haftada Çarşamba günü oynanan 9 maçta fileler 25 kez ağlarla buluştu.

Ligde oynadığı son 7 maçta galip gelemeyen Vanspor, deplasmanda karşılaştığı Ankara Demirspor'a da 3-2 mağlup olarak galibiyet hasretini sürdürmüştü. Başkent temsilcisi karşısında 2-1 öne geçmesine rağmen skoru tutamayan Vanspor, ligdeki dördüncü mağlubiyetini almıştı.

Son haftalarda ortaya koyduğu kötü performansla iç sahada ve dış sahada oynadığı maçlarda galip gelemeyen ve önemli puan kayıpları yaşayan Vanspor, grupta diğer maçların da tamamlanmasıyla 31 puan +2 averajla beşinci sıraya geriledi.

Oynadığı son 7 maçta 3 mağlubiyet ve 4 beraberlik alan Kırmızı- Siyahlı, galibiyete hasret kaldı. Son haftalarda ortaya koyduğu kötü performansla taraftarını hayal kırıklığına uğratan Vanspor, kötü gidişatını Ankara Demirspor karşısında da sürdürmüştü.

İçeride ve dışarıda oynadığı maçlarda kötü bir performans ortaya koyan Van temsilcisinde, kötü gidişatın ne zaman son bulacağı merak konusu oldu.

Ligde oynadığı 17 maçta 9 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan Vanspor 31 puan +2 averajla beşinci sıraya geriledi. Bu periyotta rakip fileleri 23 kez havalandıran Van temsilcisi, kalesinde ise 21 gol gördü.

Sezona zorlu Bucaspor deplasmanında aldığı galibiyetle başlayan, daha sonra oynadığı Adıyaman FK, Serik Belediyespor, Kırşehir Futbol Spor Kulübü, Kırklarelispor, Zonguldak Kömürspor, Esenler Erokspor, Afyonspor Kulübü ve Diyarbekirspor maçlarından galibiyetle ayrılan Vanspor, ligdeki iki mağlubiyetini ise 1461 Trabzon FK ve Yeni Mersin İdmanyurdu karşısında aldı.

Daha sonra oynadığı Karacabey Belediyespor, Ankaraspor, Nazilli Belediyespor, Altınordu maçlarından beraberlikle ayrılan, son olarak Beyoğlu Yeni Çarşı'ya 2-1, Ankara Demirspor'a ise 3-2 mağlup olan Vanspor, bu periyotta 17 puan kaybetti.

Grupta oynanan diğer maçlarda deplasmanda Adıyaman FK'yı 2-0 mağlup eden Esenler Erekspor, 40 puanla liderliğini sürdürürken, deplasmanda karşılaştığı Serik Belediyespor ile 2-2 berabere kalan 1461 Trabzon FK ise 35 puanla 2. sıradaki yerinde kaldı.

Konuk ettiği Afyonspor Kulübü ile 0-0 berabere kalan Bucaspor, 31 puan +13 averajla 3. sıraya yükselirken, deplasmanda Nazilli Belediyespor'u 3-2 mağlup eden Ankaraspor ise 31 puan +9 averajla 4. sıraya yükseldi. Vanspor 31 puan +2 averajla beşinci sıraya gerilerken, deplasmanda Beyoğlu Yeni Çarşı'yı 1-0 mağlup eden Yeni Mersin İdmanyurdu ise 30 puanla 6. sırada yer aldı.

Deplasmanda Bursaspor'u 2-0 mağlup eden Diyarbekirspor, 26 puan +2 averajla yedinci sıraya yükselirken, Vanspor'u 3-2 mağlup eden Ankara Demirspor ise 26 puan +1 averajla 8. sırada yer aldı. Nazilli Belediyespor, 26 puan -5 averajla 9. sıraya gerilerken, Afyonspor Kulübü ise 24 puanla 10. sırada yer aldı.

Deplasmanda Altınordu'ya 3-0 mağlup olan Karacabey Belediyespor, 20 puanla 11. sırada yer alırken, Beyoğlu Yeni Çarşı ise 17 puan -6 averajla 12.sırada yer aldı.

Haftayı BAY geçen Kırklarelispor, 17 puan -12 averajla 13. sırada yer alırken, Altınordu ise 16 puanla 14. sıraya yükseldi. Serik Belediyespor, 15 puan -7 averajla 15. sırada yer alırken, sahasında son sıradaki Zonguldak Kömürspor'a 2-1 mağlup olan Kırşehir Futbol Spor Kulübü ise, 15 puan -13 averajla 16. sırada yer aldı. Bursaspor 14 puanla 17. sırada yer alırken, Adıyaman FK ise 12 puanla 18. sırada bulunuyor. Grupta 11 puanla Zonguldak Kömürspor ise son sırada yer alıyor.

TFF 2.Lig, Beyaz Grup’ta mücadeleye 19.hafta maçlarıyla devam edilecek. Bu hafta oynanacak olan 9 karşılaşmanın ardından ilk yarı sona erecek.

Nazilli Belediyespor’un maç yapmadan bay olarak geçeceği 19.haftada temsilcimiz Kırşehirspor deplasmanda 1461 Trabzon’a konuk olacak.

(HABER-FOTOĞRAF: SALİH HANÇER)

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.