grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de Yelken Yarışları Düzenlenecek

Kırşehir'deki Hirfanlı Baraj Gölü'nde Yelken Yarışları düzenlenecek.

Gündem Yayın: 30 Temmuz 2023 - Pazar - Güncelleme: 30.07.2023 23:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kırşehir Valiliği koordinasyonunda, Türkiye Yelken Federasyonu ve Ahiler Kalkınma Ajansı iş birliği ile Hirfanlı Baraj Gölünde 4-6 Ağustos tarihlerinde yelken yarışları düzenlenecek.

Kırşehir'in önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapacağını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Numan Nafiz Şahin söz konusu yelke yarışı ile ilgili ''Kırşehir'de yelken ve su sporlarının yapılabildiğini, buna yüzlerce sporcunun katılabildiğini göstermiş olacağız.

Amacımız bu yarışmayı bir seferlik yapmak değil, devamında da Kırşehir'de yelken sporunu canlandırarak yeni sporcular vermek ve Türk sporuna sürekli katma değer sağlayabilecek sporcuların bu bölgede yetişmesidir. Yarışlar, 4 Ağustos'ta başlayacak ve pazar günü 6 Ağustos'ta da final yarışlarıyla tamamlanacak.

Gençlerin beğendiği çeşitli sanatçılar konser verecek, yarışmamız şenlik, festival havasında olacak.İskenderun, Antalya, Mersin, Bursa ve İzmir'den katılımcıların olduğunu vurgulayan Şahin, "Anadolu'nun denizi Hirfanlı da yapılacak olan Optimist Yelken Yarışları lokasyon olarak çok uygun bir yerde. Ankara, Kayseri ve Konya gibi civar illerden kolaylıkla ulaşılacak olması nedeniyle, spor severleri şehre ve sahilimiz bekliyoruz." ifadelerine yer verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.