grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

KIRŞEHİR'DE FİYATLAR EL YAKIYOR.

Ramazan geliyor ve Kırşehir'de vatandaşları endişe sardı. Fiyatlarda ki yükseliş tedirgin ediyor. Cep yakan fiyatlara birileri dur diyebilecek mi merak konusu.

Ekonomi Yayın: 02 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 02.03.2024 22:56:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Ramazan ayı öncesinde Kırşehir'de kırmızı et fiyatlarındaki yükseliş, vatandaşları ve esnafları tedirgin ediyor. 

Kırşehir’de kırmızı et fiyatlarındaki artış, vatandaşların bütçesini zorluyor. Özellikle Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte, fırsatçılar yine iş başında. Fiyatlar şimdiden artmaya başladı.  Fiyat artışlarının temelinde Türkiye'deki hayvan varlığındaki azalış ve piyasadaki tekelleşme yatığı söylense de birçok esnaf kendince artışa yöneldi. Süpermarketler ve kasaplar arasında bile görülen fiyat farklılıkları, piyasadaki tekelleşmenin bir göstergesi olarak kabul ediliyor.

 11 Mart Pazartesi günü başlayacak Ramazan ayına kısa bir süre kala, vatandaşlar et fiyatlarına yapılacak yeni zamlardan endişe duyduklarının ifade ediyor.  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.