grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Erdoğan Kartal İle Kırşehir'de Yeni Süreç

Türkiye genelinde; organize suç çeteleri, tefeciler ve uyuşturucu tacirlerine yönelik sürdürülen operasyonların Kırşehir'de genişletilmesi bekleniyor.

Asayiş Yayın: 13 Kasım 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 13.11.2023 22:28:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın talimatlarıyla yurt genelinde organize suç çeteleri, tefeciler ve uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon üstüne operasyon gerçekleştiriliyor. Neredeyse bütün illerde sürdürülen operasyonlar kapsamında suç çetelerine, tefecilere ve uyuşturucu tacirlerine darbe üstüne darbe indiriliyor. Kırşehir'de sınırlı ölçüde sürdürülen operasyonların ilerleyen süreçte genişletilmesi bekleniyor. Kırşehir'de öteden beri tefecilik gerçekleştiren ve birçok iş insanına zor dönemler yaşatan, fahiş faizler işleterek vatandaşların taşınmazlarına çöken şüpheli şahıslara yönelik operasyonların gerçekleşmesi halinde büyük bir organize suç örgütü ile karşı karşıya kalınabilir. Öte yandan son dönemde gittikçe artan uyuşturucu kullanımına yol açan uyuşturucu tacirlerine yönelik de geniş kapsamlı operasyon gerçekleştirilmesi bekleniyor.

 

ERDOĞAN KARTAL İLE BİRLİKTE YENİ SÜREÇ

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Erdoğan Kartal, gerçekleştirdiği faaliyet, çalışma ve operasyonlarla şimdiden adından söz ettirmiş durumda. Daha önce Emniyet Genel Müdürlüğü'nde Polis Baş Müfettişi olarak görev yapan Erdoğan Kartal'ın Kırşehir'e atanması tesadüf değil. Birinci sınıf Emniyet Müdürü statüsünde bulunan ve daha önce çok önemli başarılara imza atan Erdoğan Kartal ile birlikte Kırşehir'de yeni bir sürece girilmesi bekleniyor. Erdoğan Kartal hem teşkilat içerisinde gereken disiplin sağlamayı hem de Kırşehir'de sosyal hayatı ve piyasayı daha güvenilir hale getirecek operasyon el faaliyetlerle ilerleyen süreçte en çok konuşulan isimlerden olacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.