grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'deki ''Çökme'' Olayını Duyuran İşletmeciden Çarpıcı İddia

​''Ankara'dan gelip Galerici esnafa çökmeye başladılar'' diyen işletmeci, Emniyet Şube Müdürünü İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya şikayet etti.

Gündem Yayın: 11 Kasım 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 11.11.2023 23:33:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kırşehir'de işletmecilik yapan Vakkas Güdük,  ''Vay be ! Ankara'nın mafyatikleri şimdi de  Kırşehir'de esnafa çökmeye başlamışlar'' paylaşımında bulunmuştu.

Vakkas Güdük daha sonra paylaşımını kaldırmış ancak iddiya göre; Ankara'dan gelen bir takım kişilerin, Kırşehir'de yaptıkları ticaretten yüksek kazanç elde ettikleri belirtilen bazı oto galericilerden para koparmaya çalışmışlardı.

Kırşehir'de esnaflar arasında da sıkça konuşulan iddiaya ilişkin paylaşımda bulunan İşletmeci Vakkas Güdük, bu kez de konuyla ilgili zehir zemberek paylaşımlarda bulundu.

 

''NEFESİM ENSENDE, SANA MI KALMIŞ KAHRAMANLIK'' DEDİ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı etiketleyen Vakkas Güdük, '' Sn. Bakanım,Kırşehir’e Ankara’dan gelip burada esnafa çöküp ceza kesenleri sosyal medyada paylaştım diyerek, Kırşehir Organize Şube müdürü beni ifadeye çağırmış, ''Nefesim ensende , Sana mı kalmış kahramanlık yapmak'' diyerek tehdit etmiştir.Beni Bu mafyanın açık hedefi haline getirmiştir, Şehrimizde sağır sultanın dahi duyduğu bu olayı Organize şubenin duymaması imkansızdır.Beni tehdit edeceğine işini yap müdür, benim ömrüm bırak tehditleri işkencelerle geçti'' ifadelerini kullandı.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.