grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Alacak Verecek Kavgasında Dayısını Öldürdü

Hacıbektaş'a bağlı Kızılağıl Köyü'nde 19 yaşındaki genç, alacak verecek meselesiyle ilgili tartıştığı dayısını silahla vurarak öldürdü.

Yaşam Yayın: 08 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 08.03.2024 13:58:00
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

Hacıbektaş ilçesine bağlı Kızılağıl köyünde meydana gelen olayda, 40 yaşındaki Oğuz M. ile 19 yaşındaki yeğeni İbrahim İ. arasında iddiaya göre alacak verecek meselesinden dolayı kavga çıktı. İbrahim İ., kavganın büyümesi üzerine dayısına silahla ateş açtı.

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yapılan ilk müdahalede Oğuz M.'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Jandarma ekipleri de olayın meydana geldiği yerde güvenlik önlemi alarak, inceleme yaptı.

Oğuz M.'nin cenazesi, yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı. İbrahim İ. ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

#
Yorumlar (1)
kartal 40
08.03.2024 14:41
borç namustur
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.