grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de Mahalle Toplantıları Birer Mitinge Dönüşüyor

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nun seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği mahalle toplantıları birer mitinge dönüşüyor.

Siyaset Yayın: 27 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 27.03.2024 18:40:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

31 Mart yerel çalışmaları kapsamında Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu mahalle toplantıları gerçekleştiriyor.Şimdiye kadar Ahi Evran Mahallesi, Kayabaşı Mahallesi ve Yenice Mahallesi'nde gerçekleştirilen toplantılar vatandaşların da ilgisiyle birer mitinge dönüşüyor.

Mahalle toplantılarında  Başkan Ekicioğlu, 5 yıllık başkanlık sürecini değerlendirerek Kırşehir Belediyesi'nin örnek olduğunu ; israfın önlendiği belediyenin kendi kaynaklarıyla kente nasıl hizmet edebildiğini aktararak Türkiye'nin de benzer şekilde kalkınabileceğini belirtiyor.

Göreve geldiklerinde kendisine yönelik, ''maaşı ödeyemez, çöpü toplayamaz, asli görevlerini yapamaz'' denildiğini hatırlatan Ekicioğlu, ''ortak akılla muhalefet belediyecilğinin nasıl yapıldığını tüm Türkiye'ye gösterdik'' dedi.

Kırşehir'deki değişimin domino etkisi yaptığını belirten Ekicioğlu, '' Bugün Kırıkkale'de de CHP'nin kazanacağına kesin gözüyle bakılıyor.'' dedi.

Mahallelere hizmet götürürken hangi partiye ne kadar oy verildiğine bakmadıklarını dile getiren Ekicioğlu, benzer şekilde AK Partili ilçe belediyelerinden gelen taleplere de cevap verdiklerini ve destekte bulunduklarını ancak bunun reklamını asla yapmadıklarını da kaydetti.

Başkan Ekicioğlu toplantılarda ayrıca gelecek dönem gerçekleştireceği projelerle ilgili bilgi vererek ; raylı sistem, fabrika alanında gerçekleştirilecek üretim tesisi, şehre kimlik kazandıracak prestij projeler, kreşler, kültür evleri ile ilgili detayları aktarıyor.

Başkan Ekicioğlu'nun mahalle toplantıları vatandaşlar tarafından da ilgiyle ve dikkatle takip ediliyor.

Bir sonraki mahalle toplantıları ise sırasıyla ; 27 Mart Çarşamba günü saat 21:00'de Medrese Mahallesi'nde (30 Ağustos İlkokulu önü), 28 Mart Perşembe günü saat 21:00'de Nasuhdede Mahallesi'nde (Nasuhdede Parkı) ve 29 Mart Cuma günü saat 21:00'de Aşıkpaşa Mahallesi'nde (Masal Park yanı my groos önü) gerçekleştirilecek.

 

 
 
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.