grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

LÖSEV’den son çağrı!

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) çağrıda bulunarak “Ramazan bağışlarınızla, fitre ve zekâtlarınızla önce çocuklar iyileşsin” denildi

Sağlık Yayın: 08 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 08.04.2024 22:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

LÖSEV, Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı dayanışmanın en yoğun yaşandığı Ramazan Ayında fitre, fidye ve zekât bağışlarını lösemi ve kanserle mücadele eden çocuklara ulaştırıyor. Bu Kapsamda KIRŞEHİR'de de ciddi ve bir o kadar da önemli çalışmaları yürütülüyor. 

Her yıl olduğu gibi bu Ramazanda da LÖSEV,  Vakfa kayıtlı binlerce lösemi ve kanserle mücadele eden çocuk ve ailelerinin temel gıdadan giysiye, temizlik ürünlerinden oyuncağa kadar tüm ihtiyaçlarını karşıladı.

Ramazan Ayının başlaması ile birlikte yardımlarına hız veren LÖSEV, gıda yardım kolilerini 30 binden fazla ihtiyaç sahibi aileye ulaştırdı. Koliler, lösemi ve kanseri yenen gençler, aileler ve Türkiye’nin farklı illerinden gelen beş yüzden fazla gönüllü ile birlikte hazırlandı.

LÖSEV’e bağışlanan fitre, fidye ve zekat bağışları, lösemi ve kanserle mücadele eden ailelere 50 bin ve 30 bin nakdi yardım çeki olarak ulaştırıldı. 

YARDIMLAR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

“Ramazan ayında yoksul bir aileyi doyurmak, hasta bir çocuğu iyileştirmek, gözü yaşlı bir anneyi gülümsetebilmek ibadetlerin en güzelidir.”  düşüncesi ve ulaştırdığı ayni ve nakdi yardımlar ile binlerce ailenin sofrasını bereketle donatan LÖSEV, bu yıl da desteklerine ara vermeden devam ediyor.

LÖSEV, fitre, fidye ve zekat bağışlarının doğrudan kayıtlı hastalarla buluşması ve her bir kuruşunun ihtiyacı olan lösemi ve kanser tedavisi gören çocuk ve ailelerine iletilmesi için gece gündüz titizlikle çalışıyor ve binlerce hastaya umut oluyor.

Siz de Ramazan Ayı’nda Türkiye’deki tüm banka şubelerinden “bağış ekranları” aracılığı ile masraf ödemeden veya internet bankacılığı üzerinden, Türkiye geneli tüm PTT şubelerinden, www.losev.org.tr web sitemizden “ramazan bağışı, fitre ve zekat” sekmelerine tıklayarak, tüm operatörlerin faturalı hatlarından 3406 kısa SMS hattına “LÖSEV, BAĞIŞ, MÜCADELE, CAN, TUĞLA” kelimelerinden birini ya da 1998 kısa SMS hattına “LÖSEV, FİTRE, FİDYE, ZEKAT” yazarak SMS’le bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz. LÖSEV Ofislerini arayarak ya da ziyaret ederek bağış yapabilir veya bilgi almak için 0312 447 06 60 numaralı telefondan LÖSEV Vakıf Merkezine ulaşabilirsiniz. Detaylı bilgi için https://www.losev.org.tr/bagis/Ramazan.html  

LÖSEV’den son çağrı!

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.