grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

FİLİSTİN, İSRAİL SAVAŞI! CUMHURİYETLE NE ALAKASI VAR? BİRİSİ AŞİRET. DİĞERİ DEVLET…

İyi biliniz ki; isyanı olmayanın ‘Erdemi’ olmaz…

Gündem Yayın: 25 Ekim 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 25.10.2023 20:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 12 dk.
Google News

FİLİSTİN, İSRAİL SAVAŞI! CUMHURİYETLE NE ALAKASI VAR? BİRİSİ AŞİRET. DİĞERİ DEVLET…

Bu yoksul milletin vergileriyle ayakta duran. Yüksek maaşlarla beslenen, Millete değil İktidar borazancı-lığını yapan TRT… Cumhuriyetin 100’ncü yıl kutlamalarını erteledi. Gerekçe Filistin! TRT yöneticileri kişiye uşaklık etmeden önce; Falih Rıfkı Atay’ın yazdığı ‘Zeytin Dağını’ okusun. Ahlaksızlığın bile gerçeğe dayalı bir nedeni olur? Bu ülke kişilerin çiftliği değil. Bizlerde uşakları değiliz. Bu ülke müstemleke değil. Bağımsız demokrat bir hukuk devletidir. Bende bu devletin bir bireyiyim. Deme zamanı geldi ve geçiyor.

İyi biliniz ki; isyanı olmayanın ‘Erdemi’ olmaz…

Son 27 yıldır yazdığım makalelerimde, sohbetlerde, davet edildiğim söyleşilerde ve TV konuşmalarımda tekrara düşme pahasına da olsa; bu gidişi binlerce defa en açık biçimde ifade ettim. Hakkımda davalar açıldı. Benim milli değerlerime küfreden, hakaret eden şerefsizlere, sözlerimi esirgemeden misliyle iade etmekten sakınmadım. Sakınmamda… Çünkü ben alçak değilim. Müslüman kisvesi içinde Kiliseye, Havraya hizmet eden, bir kiliseye zangoç olamayacak kadar zavallı, abdesthane ibriği kılıklı adamlar, ülkede makam ve güç sahibi… Toplumu şekillendiriyor ve Mustafa Kemal Atatürk gibi bir devi yenmek için, 100 yıldır uğraşıyorlar. 7 düvelin gücü yetmedi. Siz kimsiniz?

Cumhuriyetimiz 4 gün sonra 100 yaşına girecek. 600 yıllık saray saltanatından, 10 yıllık meşruti monarşiden, 3,5 yıllık meclis hükümetinden Cumhuriyete geçti. Bugün her şey altüst edildi, yeniden tek adam rejimi meşru kılındı. Okuryazar oranı %3 olan din ve tarım toplumundan 600 yıllık saltanat ve hilafet gölgesinde çok uluslu bir imparatorluğun enkazından Cumhuriyet çıkartmak hiçte kolay olmadı. Bugün bu ülkede cehalet halkın adamsendeciliği tutumundan kendine yeniden yer buldu.

Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devleti; saygın, demokrat, çağdaş, laik, sosyal hukuk ülkesi olarak anılırdı… Ya bugün! Finale kiminle. Kimlerle geldiğinize bakacaksınız! Tutmayan modeller, sonu gelmeyen bedeller! Saraylar, uçaklar, lüks ve şatafat, pazarlanmış bir ülke. Eli böğründe kalmış halk. Mustafa Kemal Atatürk’ten kopmanın özeti aynen budur.

‘Kahrolsun İsrail’ çığlığı atanlara bir bakın. Yıllardır hep aynı slogan. Bu beddua İsrail’i kahretmiyor, aksine Arapları kahrediyor. Erdoğan hangi projenin eş başkanı. BOP. Peki, BOP neyi vaat ediyor. Büyük İsrail’i. Sadece karanlıkta göz kırpmak değil. Yollara çıkmış gerçekten uzak insanların oylarına talip ayaklarına yatmak siyasetin en ahlaksız olanı değilse nedir?

TRT Cumhuriyetin 100ncü yılını erteliyor, gününde kutlanmayacağını açıklıyor. AKP’li belediyeler etkinlikleri iptal ediyor. Ulan sizler ‘Türk’ değil misiniz? Neden mevcut olduğunuz ırkınızla yan yana değilsiniz? Türk topraklarında yaşıyorsunuz? Çok sevdiğiniz Filistin aşkı karşılığı neden İsrail B. Elçisini kovamadınız? Türkiye İsrail arasında olan ikili anlaşmaları neden askıya alıp iptal etmiyor? Örneğin Tarımsal tohumlar. Kimyasal ürünler. Örneğin, Savaş uçakları, Zırhlı araçların revizyonları! Türkiye Neden diplomatik ilişkilerini kesmiyor? Türkiye Neden ambargo kararı alıp, Kürt petrollerini kaçak yollardan İsrail’e taşınmasına göz yumuyor? Türkiye’nin uluslararası tahkim mahkemelerince ceza almasına sessiz kalıyorsun? Türkiye Neden İslam işbirliğini toplayıp radikal karalar alıp İsrail’e nota verilmiyor? Türkiye Neden D-8 birliğini toplayıp Filistin, Yemen, Afganistan’a yönelik karar alamıyor? Ne yaptın kınadın. İçe dönük siyaseti bizim köyün çobanı da yapıyor. Mesele içe değil, dışa dönük efelenmek!

Araplar; kendi pisliklerini neden temizleyemiyorlar? Siyasal İslamcıların, Tarikat soytarılarının işareti ile sokağa dökülen millet! Siyasiler hep bir ağızdan, ağız birliği yapmışçasına konuşuyor. TV ekranları savaş uzmanlarından geçilmiyor…

Türk askeri Filistin’e gitsin. Siz gidin. Çocuklarınız gitsin. Sizleri tutan mı var. Milletin sırtından eşek yüküyle maaş alacaksın, yılda 3 ay tatil yapıp, 2 yılda emekli olacak, 7 sülaleye yetecek ikbal sahibi olacak, sonra Mehmetçik Filistin’e! Yoksul milletin bir canı kaldı. Canı olan evladını Arap çöllerine göndereceksin. Bunların siyasi stratejisi batsın.

Cumhuriyeti kuranlar Halk için bedel ödediler… Bunlar; Arap soytarıları için bu millete bedel ödettiriyorlar. Kendilerini açlığa, yoksulluğa iten, ülkesini sessiz istila ile Ortadoğu çöplüğüne çeviren,  ülkenin içine ettiren, rejimini değiştirip, demokrasiyi askıya alanlara, bir cümle tepki gösteremeyenler; bugün Filistin için sokağa döküldüğünü zannettiğiniz kalabalıklar fırsat bu fırsattır diyerek ortaçağ artıkları ‘Hilafet’ istiyoruz diye bağırıyor. Adama çüş derler de, bu ahlak için bu kelime bile çok!

Ortadoğu’da bir cinayet işleniyor. Bu cinayetleri ise Emperyalist ülkelerin kurduğu bunlara uşaklık eden İslami Terör örgütleri. Bir kısım seyrederken, bir kısım cesaret verici rollerinden vazgeçmiyor. Bu coğrafyada insan olmak çok zor. Bu coğrafyada adam gibi yaşamak mümkün değil.

Bölge coğrafyanın kronolojisini iyi okumak gerekir. Arap toplumları bugüne kadar kimlere uşaklık etmişler? Neden devlet olamadılar. Hep payanda içinde yaşamışlar. Bugün lüks ve şatafat içinde yaşattığı ‘Emir, Kral, Sultan’ unvanı ile taçlandırdığı batının uşağı olan, kendi ırkını reddetmiş efendiler yönetiyor. Bunların karıları ya İngiliz, ya Fransız. Avrupa’nın 5 yıldızlı fahişeleri bunların odalıkları.

Arap halkıdır bu şerefsizliği tepesinde taşıyanlar. Bu halk çağdaş yaşamı, ahlakı gelişmişliği tepesindeki teröristlere bağlılıkları ile taşıyorlar. Acılar hiç eksilmiyor. Suçu kendilerinde değil başkalarının piyonu olmaktan çıkamadığı sürece bu ahlaksızlığı yaşayacağı kesindir.

Arap ülkeleri eğer devlet ise! Araplar eğer bir millet ise! Başında oturan kelleler adamsa! İnsan kasabına bu hadsizliğin bedelini ödetmeli. Ödetebilir mi? Sıkar. İsrail bunları 70’lı yıllarda Golan tepelerini işgal ederken, Arapları önüne katıp sığır sürüsü gibi kovaladığı günler çok eski değil ki? İsrail ile en büyük işbirliğini Arap ülkeleri yapıyor. Bu coğrafyanın tek delisi Türkiye’mi.  

Türkiye’de fosil bir siyasetçi Filistin için; ‘Ecdat yadigârı’ diyor. Arap çöllerinde İngilizlerle işbirliği yaparak hain tuzaklara düşürülerek katledilen Türk askerleri bu milletin nesi oluyorlar? Bu milletin çocukları sizin uşağınız mı? Hiçbir Arap ülkesi kılını kıpırdatmazken, bu ülkenin çocukları niçin gidecek? Sen git! Tarikatlar, cemaatler, kefenlileri hazır olanlar sizler gidin. 3 saatlik mesai karşılığı ülkenin öğretmeninden, polisinden, askerinden çok maaş alan imamlar gitsin. Londra’da malikâne almış Diyanet Başkanı gitsin. Malikânesini Filistin davasına bağışlasın. Sizleri tutan mı var. İşte fırsat. Cennet kapısı da sonuna kadar açık… Gidin kendinize 7nci kattan yer edinin!

Arap’ın Türk düşmanlığı dün İngiliz’e uşaklık ederek sürdü. Bugün Arap seviciliği Türkiye’nin adamdan saydığı sözde akil, sözde bilim adamı dedikleri soytarılarca TV ekranlarında sürdürülüyor. Türk askerini diri, diri yakan bu şerefsizler değil mi?

Bizdeki siyasi piyonlar ve diğer Müslüman ülkeler, Amerika tarafından Irak’ta öldürülen 1 milyon insanı, tecavüze uğrayan 700 bin kadına 300 bin melez çocuğu göremedi! Bizdeki katı Müslümanlar yollara dökülmedi? Amerika’ya uşaklık yapmak İslam ülkeleri için kutsaldır diyenler, Afganistan’da 200 binin üzerinde insan öldüren, tecavüz edilenler soykırım değil mi?

Amerika ve İngiltere’ye uşaklık edip, bu ülkede tarikat adıyla faaliyet gösteren köpek dölleri ortaklığı ile bu millete Arap’ı kardeş diye yutturmaya çalışanlar. Arabistan’ın, Amerika ve İsrail işbirliği ile Yemen’de soykırım yapmasına ne demeli?  Yemen’de çocukları açlığa ve yoksulluğa terk ediyor. Salgın hastalıklarla ölümleri seyrediliyor. Yardım kapıları kapatılmış. Bu zulmü uygulayan Araplara Türkiye kardeş diyor!

Türkler İslam dinini kabul etmeden önce de büyük bir millet idi. Bu dini kabul ettikten sonra, bu din, ne Arapların, ne aynı dinde bulunan Acemlerin ve ne de vesairenin Türklerle birleşip bir millet teşkil etmelerine tesir etmedi. Bilakis, Türk milletinin milli bağlarını gevşetti; mili heyecanını uyuşturdu. Bu pek tabii idi. Çünkü Muhammed'in kurduğu dinin amacı, bütün milliyetlerin üzerinde, hepsini kapsayan bir ümmet siyaseti idi’… Mustafa Kemal Atatürk

Savaşın ahlakı da, yasasıda vardır. Sadece terör anlayışında kural yoktur. Gerçek bir savaşta kışlalar, havaalanları, askeri tesisler hedeftir. Hastane, okul ve mabetler asla hedef değildir. İsrail ne kadar namussuz ise, HAMAS’ta en az kadar İsrail kadar namussuzdur.

Bunlar; Türkiye’nin birliğinden, bütünlüğünden, çağdaş değerlerinden rahatsızlar. Cumhuriyete, Mustafa Kemal Atatürk’e düşmanlar. Tüm çabaları Türkiye bölünsün parçalansın, kaos olsun istiyorlar. İdealleri süprüntü toplum yaratmak. 22 yıldır gericiliğin aktörleri ahlaksızlıklarını, düşmanlıklarını din sosuyla örterek milleti bu hale getirdiler.

TRT şunu iyi bil ki! Sen bu milletin elinden vahşice alınan vergilerle ayakta duruyor, besleniyorsun!

Bu ülke Ortadoğu’da Şamar oğlanı değil Ya basiretiniz bağlı, ya da Cumhuriyete olan düşmanlığınızı açıkça dışa vuruyorsunuz! Çok aptalsınız… Arap birbirine sırtını dönmüş. Kimin koynundan çıktığı belli olmayan anaları belli babaları bin elli olan aşiret ve kabile ülkeleri benim kardeşim değildir. Önce bunu kafanıza sokacaksınız. Kardeşim diyenler çekip gitsin. Türkiye Cumhuriyeti Devleti üzerinden çıkışlar sadece bizleri kışkırtır.

Bu ülkenin evlatları şehit olacak yas ilan etmeyeceksin. Her türlü kepazeliğin, rezaletin beşiği haline gelmiş terörle, emperyalist ülkelerin oyuncağı Arap birbirine düşman, Türk’e kardeş! Yalan!

Tek taraflı kardeşlik olmaz. Sonuçlara katlanan Türkiye böyle bir ahlaksızlık akıl zafiyetinin de ötesinde. Siyasal İslamcıların kıçını korumak için, İslami Teröristlerden medet bekler olması, Arapların devlet olduğunu göstermez. Bu rezil toplumların yediği haltın bedelini bu millete ödettirmeye çalışan satılmışlar, Türkün Cumhuriyeti kutlamasına engel getiriyor.

Tarikat çadırlarından, yüksek maaşlarla TRT kadrolarında unvan sahibi olan omurgasız kimlikler Türk milletine inat, Cumhuriyetin 100’ncü yılı kutlamalarını Filistin olayları gerekçesiyle erteleyeceklermiş. Kimsiniz, kimlersiniz? Ülkede yürütülen çapsız ve fikirsiz siyaset sayesinde; ortaya çıkan, kendilerine siyasal İslamcı iktidar sayesinde devlet kadrolarında kendilerine yer edinen cehalet; durumdan vazife çıkarttılar ve mazeretleri ‘Filistin’ hadi be! Osman Öcalan’ı ekrana taşıyan. Mektubunu okuyan TRT…

‘İnanmak varsa. Cesaretin varsa cumhuriyet vardır. Bilgin, azmin hedefin varsa cumhuriyet vardır. Cumhuriyet varsa özgürce kadınım diyorsan cumhuriyet vardır. Ele ele âşıklar varsa cumhuriyet vardır. Tek bayrak altında vatanın her köşesinde birbirine sımsıkı tutunabiliyorsan cumhuriyet vardır. Sen ben yoksa ayrıcalık yoksa ayrımcılık yoksa cumhuriyet vardır. Eğer bugün cumhuriyet varsa o cumhuriyetin bir başkahramanı vardır. Eğer cumhuriyetin varsa o başkomutanın, o büyük devlet adamının o büyük liderinin sayesinde vardır… Haykıralım haykırabildiğin kadar. Duysun sesini tüm dünya. Onu adı Mustafa.   Onun adı Kemal. Onun adı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’… Vahap Akay Çerkezköy BB.

#
Yorumlar (1)
Ahmet Serdar
30.10.2023 12:20
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.