grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Bakan Yardımcısı Yerlikaya: "Onlar vaat ediyor, biz yapıyoruz"

Kırşehir’de herkes milleti için hizmet gayesinde omuz omuza

Yayın: 26 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 26.03.2024 23:23:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kırşehir’e Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde Gençlik ve Spor Hizmetleri yatırım programları için gelen Hamza Yerlikaya, muhalefetin vaat ettiğini AK Parti’nin ise vaatleri hayata geçirdiğini söyledi.

 

Bakan Yardımcısı Yerlikaya:

İl Başkanı Seher Ünsal tarafından karşılanan Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Yerlikaya’ya Kırşehir anısına hediye takdimi yapıldı. Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde AK Parti’nin hazır olduğunu açıklayan İl Başkanı Ünsal; "Kırşehir’de, seçimler için partimiz hazır. Dokunmadık el ve gönül bırakmadık. Bizler seçim zamanları değil öncesinde ve seçimler bittikten sonra da yeniden seçim varmış gibi çalışmalar yürütüyoruz. Şehrin eksiklerini de yeniden belediyeyi aldığımızda tamamlayacağız" dedi. Parti teşkilatıyla buluşan Bakan Yardımcısı Yerlikaya, Kırşehir merkez ve ilçe merkezleri için yatırımların 2024 yılı bütçesine alındığını ve yıl bitmeden de hayata geçeceğini belirtti. Yerlikaya açıklamasında; "Kırşehir spor merkezi haline getirilecek. 2024 yılı içerisinde 1 milyar lirayı geçecek yatırımlar, temeli atılarak hayata geçecek. Bizler onlar gibi değiliz. Verdiğimiz sözler gerçekleşecek" diye konuştu.Bakan Yardımcısı Yerlikaya:

"Onlar vaat ediyor biz yapıyoruz" diyen Yerlikaya, "Onlar yalan söylüyor, bizler yolumuzdan ayrılmıyoruz. Kırşehir’de herkes milleti için hizmet gayesinde omuz omuza. Hedefimiz, devletin imkanlarını halka doğru şekilde açmak. Karmaşa ortadan kalkacak. Vaat ettiğimiz yatırımlar da bu yıl hayata geçecek yatırımlar" ifadelerini kullandı.

Hamza Yerlikaya, daha sonra parti teşkilatıyla birlikte esnaf ziyaretinde bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.