grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kamuoyu Araştırmaları Özbağ'da İsmail Çanakçı Diyor

Özbağ'da vatandaşlar mevcut yönetimden rahatsız ve Belediye Başkanlarını değiştirmeyi düşünüyorlar.İsmi ön plana çıkan ve AK Partililerin de desteğini alan BBP adayı İsmail Çanakçı, '' tüyü bitmemiş yetimin hakkını yemeyeceğiz yedirmeyeceğiz'' dedi.

Siyaset Yayın: 30 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 30.03.2024 00:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News
 

Kırşehir merkeze 5 kilometre uzaklıkta bulunan Özbağ Beldesi, seçim sonucu en çok merak edilen yerlerden birisi olarak karşımıza çıkıyor.Mevcut Başkan Rasim Arazay'ın yönetiminden rahatsız olan belde sakinleri Başkanlarını değiştirmek istiyor.Belde sakinleri için ön plana çıkan isim ise AK Partililerin de destek verdiği Büyük Birlik Partisi Belediye Başkanı İsmail Çanakçı...

Milyonlarca TL harcanarak Kılıçözü deresi kenarına yapıldığı söylenen Millet Bahçesi ile israfın nasıl yapıldığına şahit olduklarını dile getiren Özbağ Halkı, '' Özbağ gibi bahçeleri ile ünlü beldemizin doğa harikası olan deresini kazıdılar mahvettiler.Üstüne bir de millet bahçesi yapıyoruz diyerek doğamızı, havamızı bozdular'' diyerek serzenişte bulunuyor.

Beldede üst yapı çalışmalarının bozularak alt yapı çalışması yapıldığını söyleyen belde halkı, '' her yer toz çamur oldu.Zaten düzgün olmayan yollarımız iyice bozuldu mahvoldu.Böyle çalışma olmaz olsun'' dediler.

Özbağ Belediye Başkanı ile ilgili çıkan haberler nedeniyle beldenin huzurunun kaçtığını ve itibarını yitirdiğini kaydeden bir vatandaş ise '' Biz bu tür haberlerle ve dedikodularla anılmak istemiyoruz.Başkan dediğini ne konuştuğunu ne yazdığını bilecek.Özbağımızı güzel bir şekidle temsil edecek'' diye konuştu.

''TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİMİN HAKKINI YEMEYECEĞİZ YEDİRMEYECEĞİZ''

Yapılan kamuoyu araştırmaları Özbağ'da İsmail Çanakçı'nın isminin ön plana çıktığını gösteriyor.AK Partili olduğunu belirten seçmenlerin büyük bir kısmının Büyük Birlik Partisi adayı İsmail Çanakçı'yı desteklediği görülüyor.

İsmail Çanakçı ise seçim çalışmalarını birebir görüşmelerle gerçekleştiriyor ve Özbağ Halkının talepleri bu görüşmelerde toplanarak not ediliyor.

Başkan Çanakçı ise şeffaf ve katılımcı bir belediye sergileyeceklerini belirterek hemşerilerinden destek beklediğini dile getirerek, '' Tüyü bitmemiş yetimin hakkını kimseye yedirmeyeceğiz.Kaynaklarımızı doğru şekilde israf etmeden, yemeden yedirmeden halkımıza hizmet olarak geri döndüreceğiz.İnşallah 31 Mart akşamı bu seçimden zaferle çıkacağız'' dedi.

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.