grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Arazi Almak İçin Kırşehir'den Ayrılan Adam Hayatını Kaybetti

Kırşehir'den Afyon'a arazi almak için giden S.B. isimli vatandaş fenalaşarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.Darp edildiği öğrenilen talihsiz adamın darp edildiği belirlendi.

Gündem Yayın: 08 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 08.01.2024 23:09:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Olay, Sandıklı İlçesi'ne bağlı Sorkun Köyü'nde meydana geldi.Satılığa çıkarılan bir arazi için A.G. isimli şahısla irtibata geçen S.B., Kırşehir'den yola çıktı.Afyon'da araziyi gören Kırşehirli vatandaş, A.G. ile yaptığı pazarlığın ardından anlaşma sağladı.Arazi sahibi akşam olduğunu söyleyerek alıcıyı evinde misafir etmek istedi.Teklifi kabul eden S.B. fenalaştığı iddiasıyla hastaneye kaldırıldı.Burada yapılan müdahalade kurtarılamayan talihsiz adamın vücudunda yapılan ilk tespitlerde kafa ve sırt bölgesinde darp izlerine rastlandı.

Olay sonrası harekete geçen jandarma ekipleri S.B.'nin yanında bulunduğu ve sonrasında kaçtığı tespit edilen iki şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Ekipleri önce şahısların kaçarken kullandıkları otomobilin peşine düştü. Sonrasında ise aracı Ankara'da durdurarak içerisindeki E.G. (31) ve M.G. (31) isimli şahısları gözaltına aldı.

Şahısların jandarmadaki işlemlerinin devam ettiği bildirilirken, olayla ilgili savcılık tarafından başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.