grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Mahmut Coşar Kaza Sonucu Hayatını Kaybetti

Kırşehir'de faaliyet gösteren Coşar Grubunun ortaklarından Mahmut Coşar kaza sonucu hayatını kaybetti.

Gündem Yayın: 19 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 19.03.2024 23:32:00
Editör -
Okuma Süresi: 34 sn.
Google News

Alınan bilgiye göre akşam saatlerinde, Ankara-Kayseri karayolu üzerinde bulunan Şelale evleri sitesinde ikamet ettiği evin 4. katından düşen 57 yaşındaki Mahmut Coşar, çevredekilerin ihbarıyla ağır yaralı olarak Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.Coşar, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Kırşehir'de çok sayıda sektörde faaliyet gösteren Coşar ailesi, acı haberle birlikte yasa boğuldu.Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kırşehir

#
Yorumlar (3)
HİLMİ EMİROĞLU ŞİMŞEK
21.03.2024 10:37
Dünya Melek Kalpli Güler Yüzlü Yiğit bir Reisi daha kaybetti Hakkın RAHMET"ine kavuştu tüm iyi insanlar gidiyor bu dünyanın yaşanacak hali kalmadı.. ALLAH GANİ GANİ RAHMED Eylesin Mahmut COŞAR abim Mekanın Cennet kabrin pirnur olsun Cennette buluşmak dile
Bayram TOKGÖZ
20.03.2024 12:38
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...
Bayram TOKGÖZ
20.03.2024 12:37
Allah rahmet eylesin mekanı Cennet olsun......
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.