grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Ekicioğlu'nun Toplantılarına Büyük İlgi

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, seçim çalışmaları kapsamında Ahi Evran Mahallesinde mahalle toplantısı gerçekleştirdi.

Siyaset Yayın: 21 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 21.03.2024 20:53:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

31 Mart'ta gerçekleştirilecek yere seçimler öncesinde adayların çalışmaları da devam ediyor.Sosyal medya yerine vatandaş ile doğrudan iletişim kurmayı tercih eden Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, mahalle toplantıları gerçekleştirerek bugüne kadar yaptıklarını ve bundan sonra yapacaklarını vatandaşlarla paylaşıyor.

 

 

Başkan Ekicioğlu'nun Ahi Evran Mahallesinde gerçekleştirilen halk buluşması, vatandaşların yoğun katılımıyla miting havasına dönüştü.Ekicioğlu buradaki konuşmasında yapmış oldukları çalışmalar ve hayata geçirdikleri projeleri anlattı.

 

 

Göreve geldiği günden beri ortak akılla Kırşehir’in sorunlarını yerinde tespit ederek hemşehrilerimizle birlikte çözüm ürettiklerini ifade eden Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, bundan sonra da halkla birlikte görüş alış verişinde bulunarak birlikte projeler üreteceklerini söyledi.

 

 

Belediyenin zaten yapması gereken asli görevleriyle birlikte, sosyal belediyecilik anlayışının gereği olan plan ve programları bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yapmaya devam edeceklerini belirten Başkan Ekicioğlu, Kırşehir’i Anadolu’nun ortasında parlayan bir yıldız yaptıklarını ve hayata geçirmiş oldukları projelerle tüm ülkeye örnek bir şehir ve Belediye olduklarının altını çizdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.