grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Ekicioğlu, ''5 Yılda Kentin Tutkalı Olduğumuzu Gösterdik''

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, 31 Martta sandıktan çıkacak sonucun Türkiye demokrasisine büyük katkı sunacağını dile getirdi.

Gündem Yayın: 23 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 23.03.2024 00:06:00
Editör -
Okuma Süresi: 6 dk.
Google News

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu saha ağırlıklı olarak enerjisi yüksek bir seçim çalışması yürütüyor. Yapılan centilmenlik anlaşması gereği görüntü ve gürültü kirliliğinden uzak; örnek bir seçim süreci yaşandığını kaydeden Başkan Ekicioğlu, yüksek ilginin kendilerini oldukça mutlu ettiğini kaydetti. Vatandaşların kendisine Başkan yerine , ''Selahattin, bizim Selahattin ve Amca'' diyerek hitap ettiğini dile getiren Ekicioğlu, sandıktan çıkacak sonucun Türk Demokrasisine örnek teşkil edeceğini ve tüm Türkiye'ye Kırşehirlilerin mesajı olacağını belirtti.İşte Selahattin Ekicioğlu'nun gazetemize verdiği o demeç ;

TÜRKİYE'YE ÖRNEK BİR SEÇİM ÇALIŞMASI YÜRÜTÜYORUZ

Seçim çalışmalarını Kırşehir'e yakışır bir şekilde sürdürüyoruz. Gerçekten Türkiye'ye örnek olacak bir seçim çalışması. Özellikle İl Başkanlığımızın, Valilikteki toplantıda diğer siyasi partilerle görüşmeleri sonucunda ; ses, gürültü ve görüntü kirliliğinden uzak duracak şekilde adaylar sadece billboardlarda  kendilerini tanıtmaya çalışıyor ve mahalle toplantılarıyla biz kendimizi anlatmaya çalışıyoruz. Hemşeri derneklerine, sivil toplum örgütlerine, meslek odalarını ve kamu kurumlarını ziyaret ederek yaptığımız işleri, yapacağımız işleri , bundan sonraki süreçte şehir için ne planladığımızı , şehre bakış açımızı vatandaşlara anlatarak demokratik bir ortamda bu süreci tamamlamaya çalışıyoruz.

BENİ KENDİLERİNDEN BİRİSİ OLARAK GÖRÜYORLAR

Seçime 9 günlük bir süre kaldı.Mahallelerimizde gerçekleştirdiğimiz toplantılarda ilgiyi ve teveccühü görüyoruz. Çünkü toplum, kendinden birisinin şehrinin ve mahallesinin sorunlarına çözüm üreteceğini biliyor ve bize güveniyor. Bu çözümü de hep birlikte üretiyoruz. Çünkü biz halkı dinliyoruz. Dinlersek soruna çözüm üretiriz. Dinlemeyip, ''Ben yaptım , oldu, bitti'' mantığıyla sorun çözülmüyor. Vatandaşlar beni kendilerinden birisi olarak görüyor. Bana 'başkan' diye değil, ''Selahattin, amca, bizim Selahattin'' olarak hitap ediyorlar. Bu da bize mutluluk veriyor çünkü arada bir resmiyet olmaması insanların kendisini doğru ifade etmesini sağlıyor.Resmiyet olduğu zaman çekinerek, korkarak iletiyorlar ama kendisinden birisi olarak gördüklerinde sorunlarını, problemlerini doğrudan aktarıyorlar.Biz bu konuları diyalogla hallediyoruz, hiçbir zaman belediyenin gücünü insanlara dikte etmiyoruz. Vatandaşı dinlemeyip, yok sayarsanız ; doğru işler ortaya çıkmaz.

PROJELERİMİZİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ

Göreve geldiğimizde önce mali disiplini sağlamamız gerekiyordu. İsrafı önledik , borcu da sıfırladık. Kişi başına düşen borç miktarı bakımından Türkiye'nin en borçlu belediyelerinden birisiydik. Kredi çekmeden öz kaynaklarımızla buraya getirdik. Bundan sonra da yapacağımız işler de büyük projeler. Şehir içi ulaşımı bambaşka bir boyuta taşıyacak olan raylı sistemimiz var. Kırşehir'de yeşil alan miktarını arttıracak ve insanlara sosyal etkinlik imkanı sağlayacak olan ; kültür parkımız, doğa parkımız ve geçtiğimiz aylarda yapımına başladığımız Selgah Deresi yeşil alan projelerimiz Var. Mahallelerimizde birçok projeyi belediye bünyesinde hayata geçiriyoruz; büyük projeleri ise ihale ediyoruz. Bunlara ek olarak üretime yönelik satın aldığımız fabrika alanında gerçekleştireceğimiz tesis önemli projelerimiz arasında yer alıyor. Bu projeler için kaynak da oluşturmamız gerekiyor. Örneğin Doğa park Kent Park'ın 3 katı büyüklüğünde. Bu projelerimizi hayata geçireceğiz. Kazandığımız takdirde 5 yıllık süreçte biz bu projeleri hayata geçireceğiz. Kırşehir'de göreve geldiğimizde mali disiplini sağlamakla birlikte vatandaşların taleplerini de dinleyerek plan ve program oluşturduk ve daha sonra çalışmalarımıza başladık. Coğrafi bilgi sistemi ve kurumsal alt yapıyı oluşturduk. Bir taraftan ekipman eksiklerimizi tamamlıyoruz. Temizlik alanında Türkiye'de önemli bir yere geldik.

5 YIL DAHA KIRŞEHİR'İ YÖNETECEĞİMİZE İNANIYORUZ

31 Mart'ta Kırşehir'de farklı bir sonuç çıkacak ve Türkiye'ye örnek olacak bir seçim yürütüyoruz. Özellikle demokrasi gazisi şehrimizden Türkiye'ye doğru bir mesaj gidecek.Bu mesajda sadece adayın değil Kırşehir Halkının mesajı olacak. Bu da ülke demokrasisine önemli bir katkı sunacak. Ülkemizdeki yerel yönetimlere önemli bir mesaj verilmiş olacak. Bundan dolayı da Kırşehir Halkına güveniyoruz. Hep birlikte bu kentin bileşenleriyiz. Biz 5 yıllık süreçte kentin tutkalı olduğumuzu gösterdik. Toplumun bütün bireyleriyle , bütün bileşenleriyle kamu arasında bir köprü olduğumuzu ispat ettik. Bunu ben değil; Kırşehir Halkı diyor. Hep birlikte seçimi kazasız belasız atlatacağımıza inanıyorum. Çünkü demokrasiye, adalete, hukuka, yasalara inanmış bir kenti yönetiyoruz.5 yıl daha Kırşehir'i yöneteceğimize inanıyoruz. Bundan dolayı da Kırşehir Halkının gösterdiği teveccühe de şimdiden teşekkür ediyoruz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.