grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Bakan Yardımcısı Bülent Turan Eleştirilere Yanıt Verdi

Seçim çalışmaları için Kırşehir'e gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, bakanların siyasi çalışmalara katılmasına ilişkin eleştirilere yanıt verdi.

Gündem Yayın: 28 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 28.03.2024 21:33:00
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

31 Mart yerel seçimleri öncesinde Kırşehir'e bakan ve bakan yardımcıları gelmeye devam ediyor.Seçim çalışmaları için Kırşehir'e gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, ''Bakanlar siyaset yapıyor'' eleştirilerine de yanıt verdi.Bakanların seçim çalışmalarına katılmasını abes gördüğünü dile getiren Turan, '' Bir bakanlık ve çalışanları kamu görevi yaparken bir ihmali oluyorsa bu tartışılır. Siz bakanımıza üyesi olduğu mensubu olduğu partiye gitme, adaya oy isteme derseniz yanlış yapmış olursunuz. Siz altılı masalarınızda bakanlar paylaşırken bunlar siyasi olmasın mı diye konuştunuz?" dedi.

AK Parti İl Başkanlığındaki programını tamamlayan Bülent Turan daha sonra esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.