grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

AK Parti'den Kırşehir'in En Genç Aday Adayı Oldu

Kırşehir'de İşletmecilik yapan ve aynı zamanda Belediye Meclis Üyesi olan 30 yaşındaki Kürşat Güdük, AK Parti'den Kırşehir'in Belediye Başkan Aday Adayı oldu

Siyaset Yayın: 22 Kasım 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 22.11.2023 00:03:00
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
Google News

31 Mart 2024 yerel seçimleri için AK Parti'de başvuru süresinin bitimine 1 gün kala en genç aday adayı olarak; AK Parti Belediye Meclis Üyesi  Kürşat Güdük resmi başvurusunu yaptı. AK Parti İl Binasında İl Başkanı Seher Ünsal'a müracaatta bulunan 30 yaşındaki Kürşat Güdük daha sonra toplantı salonunda basın açıklamasında bulundu.

 

 

İŞTE KÜRŞAT GÜDÜK'ÜN YAPTIĞI BASIN AÇIKLAMASI :

Değerli basın mensupları, kıymetli büyüklerim ve sevgili genç kardeşlerim. 

21 senedir AK Partimizin kutlu davası uğruna çalışıp her birimiz hizmet etmekteyiz. Görünen o ki senelerdir partimizin verdiği hizmetler sayesinde her yıl daha da ileri adım atarak, Türkiye yüzyılına nihayet alnımızın akı ile ulaşmış bulunmaktayız. İkinci yüzyılda da yine her şeyin en iyisini “ Yaparsa AK Parti Yapar” diyerek çalışacağız. 
Partimizin gençlerin partisi olması ve gençlerin söz hakkının bulunması bizler için büyük şanstır. Gerek milletvekilliğinde, gerek belediye başkanlığında, gerekse belediye meclis üyeliğinde genç siyaset için Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan daima biz gençlerin önünü açmaktadır. 
Biz gençler de Türkiye yüzyılında daha çok çalışıp kutlu davamıza hizmet edeceğiz.

AK Parti’nin güçlü belediyecilik anlayışıyla,Kırşehiri daha ileri noktalara taşımak için heyecanla,Belediye başkanı, aday adayı olduğumu siz değerli hemşehrilerimizle paylaşmak istiyorum….
Kırşehir’de belediyecilik hizmetlerine yeni bir enerji ve vizyon katarak,birlikte şehrimizi daha güvenli,modern ve sürdürülebilir bir yaşam alanına dönüştürme arzusuyla yola çıkıyorum…
Siyaset,insana dokunmayı,vatandaşının sorunlarını bilmeyi ve halkla iç içe olmayı gerektirir. 

Uzun süredir,Kırşehir’de AK parti’nin çeşitli kademelerinde görev aldım, aktif olarak şuanda Gençlik kolları başkan vekilliği ve belediye meclis üyeliği görevimi sürdürmekteyim,bu görev doğrultusunda belediyecilik faaliyetlerini yakınen bilmekteyim…

Allah bizlere Kırşehir’in en genç belediye meclis üyesi olmayı nasip etti. Şimdi ise Kırşehir’in en genç belediye başkanı olmak için bu kutlu yola çıkıyoruz. 
Aday adayı olmamdaki en büyük sebep,  halkımızın alışılmışın dışında ve sahada karşılığı olan yeni yüzlere ihtiyaç duymasıdır. 

“CUMHURİYETİN YÜZ AKI KIRŞEHİR’İN ORTAK AKLI” sloganımız ile bizlerde kutlu davanın yenilikçi yüzü olarak bu yola çıkmaya karar verdik. Genç ve dinamik bir şekilde hemşerilerimize hizmet eden bir siyaset yapmak için buradayız.

Partimiz AK kadrolarında biz gençlere siyasette söz sahibi olma fırsatı veren bir parti, bizlerde partimize hizmet etmekten şeref duyan gençleriz. Biz Kırşehir’in öz evladıyız, bu topraklarda doğduk, bu şehrin sokaklarında büyüdük şimdi ise o sokakları güzelleştirmek ve şehre olan vefa borcumuzu yerine getirmek için buradayız. 
Çıktığım bu kutlu yolda,sizlerin fikirleri,önerileri ve desteği benim için çok değerli. Bu yolculukta hedeflerimize ulaşmak için azimle ve kararlılıkla çalışacağım… 
Gayemiz hizmet, davamız Kırşehir.

Desteklerinizi esirgemeyeceğinize inancım sonsuz. Kıymetli vaktinizi bana ayırıp, beni dinlediğiniz için hepinize teşekkür ederim…
Saygılarımla...

30 yaşımda bana bu özgüveni veren Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la şükranlarımı sunarım.

Kırşehir AK Parti Belediye Meclis Üyesi Kürşat Güdük'ü, meclis üyesi arkadaşları da yanlız bırakmadı.

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.