grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

DÜNYA'NIN EN ZEHİRLİ ÖRÜMCEĞİ UZUNPINAR KÖYÜNDE GÖRÜLDÜ!

Kırşehir'de vatandaşlar tesadüfen dünyanın en zehirli örümceklerinden birisi olan "argiope lobata" türü örümcekle karşılaştı.

Gündem Yayın: 28 Ağustos 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 28.08.2023 23:45:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 Kırşehir’in Boztepe ilçesine bağlı Uzunpınar Köyü’nde daha önce görmedikleri bir örümceğe denk gelen vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı.

             Kırşehir’in Boztepe ilçesine bağlı Uzunpınar Köyü’nde yaşayan vatandaş tarafından bulunan örümcek, farklı bir görünüme sahip olması nedeniyle tesadüfen fark edildi.

 

               Kırşehir’in aktif bir sosyalmedya hesabı üzerinden paylaşılan görüntüde; Taşıdığı güçlü zehirle sinir hücrelerini öldürerek can kayıplarına neden olabilen dünyanın en zehirli örümceklerinden biri olan "argiope lobata" türü Kırşehir'in Boztepe ilçesi Uzunpınar Köyünde görüldü.” İfadelerine yer verildi.

             Üzerindeki farklı desenleri ile dikkat çeken "argiope lobata" türü örümceğin, taşıdığı güçlü zehirle insan vücudundaki sinir hücrelerini öldürerek can kayıplarına neden olabileceği ancak kolay kolay insanlara saldırmadığı, ölümcül zehrinin 'nörodejeneratif' hastalığının tedavisinde kullanıldığı da öğrenildi.

#
Yorumlar (1)
ARAPLILI
29.08.2023 15:54
ben çok gördüm araplı cedit de ya da yeni adı yenidoğanlı da
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.