grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

AK Parti, Kırşehir’de proje tanıtım toplantısı yaptı

AK Parti Kırşehir il başkanlığı Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde proje tanıtım toplantısı yaptı.

Yayın: 06 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 06.03.2024 22:01:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezinde konuşan AK Parti il başkanı Seher Ünsal, inanan insanların başaracağını ve Cumhur İttifakının da seçimlerden basarıyla çıkacağını söyledi. Ünsal, "Yol arkadaşlarım, bilinin ki inanan insanlar başarılı olur. 1 Nisan akşamında kazanan; Kırşehir, AK Parti ve Cumhur İttifakı olacaktır" dedi.

 

AK Parti, Kırşehir’de proje tanıtım toplantısı yaptı

AK Parti Milletvekili Necmettin Erkan ise programda yaptığı konuşmasında mevcutta var olan belediyenin laf üretmekten iş üretmeye fırsat bulamadığını söyledi. Cumhur İttifakı adayı Osman Arslan, projelerini anlattığı programda yaptığı konuşmasında büyük adımların büyük projelerle başladığını ve hareket noktalarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli olduğunu belirtti.

Programda başkan adayı Osman Arslan, seçmene projelerini aktardı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.