grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Yüksel Kocamış'a Yargıtay'da Önemli Görev

Yargıtay Büyük Genel Kurulu tarafından yapılan seçim sonucunda, Yüksel Kocamış aynı daire üyesi olarak 10. Ceza Dairesi Başkanlığına seçildi.

Gündem Yayın: 21 Şubat 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 21.02.2024 21:45:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kırşehir doğumlu olan Yüksel Kocamış, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur ve mesleğe Ankara hakim adayı olarak başladı.

Yargıtay Büyük Genel Kurulunca 21 Şubat'ta yapılan seçim sonucunda 10. Ceza Dairesi Başkanlığına aynı Daire Üyesi Yüksel Kocamış seçildi.

Yargıtay Başkanlığından yapılan açıklamada, "Yargıtay Büyük Genel Kurulunca 21 Şubat'ta yapılan seçim sonucunda 10. Ceza Dairesi Başkanlığına aynı Daire Üyesi Sayın Yüksel Kocamış seçilmiştir." ifadelerine yer verildi.

YÜKSEL KOCAMIŞ KİMDİR?

10.11.1962 tarihinde Kırşehir'de doğmuştur. Kırşehir Lisesini bitirmiş, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 1988 yılında mezun olduktan sonra, askerliğini Burdur'da kısa dönem olarak yapmıştır.

Ankara hâkim adayı olarak mesleğe başlayan Kocamış; sırasıyla Hınıs, Seydiler Hâkimliği ve Yargıtay Tetkik Hâkimliği görevlerinde bulunmuştur.

24.02.2011 tarihinde Yargıtay Üyeliğine seçilen Yüksel Kocamış, Yargıtay Büyük Genel Kurulunca 21.02.2024 tarihinde Yargıtay Onuncu Ceza Dairesi Başkanı seçilmiş olup halen görevini sürdürmektedir.

Fransızca bilen Kocamış, evli ve iki çocuk babasıdır.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.