grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

HALKIN TOPLANTISI YAPILACAK

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, 2019-2024 yılları arasında yaptıklarını ve yapacaklarını 9 Şubat Cuma günü yapacağı tanıtım ve bilgilendirme toplantısında Kırşehir halkıyla paylaşacak.

Gündem Yayın: 09 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 09.02.2024 01:09:00
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
Google News



Başkan Ekicioğlu’nun bu toplantısı Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde saat 17.00’de başlayacak. Toplantıda devraldığı Belediye’nin maddi durumunu ve projelerin son halini değerlendirerek toplantısına başlayacak olan Başkan Selahattin Ekicioğlu, 5 yıllık görev süresi içinde yaptığı ve hayata geçirdiği projeleri ve Belediye’nin son mali durumunu anlatacak.

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, 5 yıllık projelerinin sunumunu da içeren tanıtın ve bilgilendirme toplantısına Kırşehir halkını davet etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.