grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de Üçüncü kattan düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Kırşehir merkez Aşıkpaşa mahallesinde 93 yaşındaki Abdurrahman Akkülah'ın, yaşadığı apartmanın üçüncü katından düşerek olay yerinde hayatını kaybetti.

Gündem Yayın: 12 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 12.03.2024 23:45:00
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

Kırşehir merkez Aşıkpaşa mahallesinde  93 yaşındaki Abdurrahman Akkülah'ın, yaşadığı apartmanın üçüncü katından düşerek olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay, Kırşehir'in huzurlu semtlerinden biri olan Aşıkpaşa Mahallesi'nde meydana geldi.  Abdurrahman Akkülah, henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü apartmanın üçüncü katından düşerek ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve emniyet güçleri hızla ulaştı.

Sağlık ekiplerinin tüm çabalarına rağmen, Akkülah'ın yaşamını yitirdiği belirlendi.  Bu acı haber, bölge sakinleri arasında büyük üzüntüye yol açarken, Akkülah'ın ölümü sevenlerini yasa boğdu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.