grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de MHP Kararlı : Üç Hilali Belediyeye Dikeceğiz

Yaklaşan yerel seçimler öncesi Belediye Meclisi üyesi Yusuf Yağmur, Belediye Başkanlığı için MHP'den aday adaylığını açıkladı. İl Başkanı Arif Kılıç, yaptığı konuşmada üç hilali belediyeye asacaklarını

Gündem Yayın: 06 Eylül 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 06.09.2023 23:18:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

2024 yılı mart ayında gerçekleştirilecek yerel seçimler için geri sayım sürerken Kırşehir'de AK Parti ile MHP'nin ittifak oluşturup oluşturmayacağı merak ediliyor. AK Parti'nin beklentisi MHP'nin AK Partili adayı desteklemesi olsa da bu süreçte MHP, kararlı bir duruş sergiliyor.

 

YUSUF YAĞMUR ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

MHP'li Belediye Meclis üyesi Yusuf Yağmur, Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı. Terme Otel'de düzenlenen basın toplantısında adaylığını duyuran Mimar Yusuf Yağmur, '' Üç Hilali Kırşehir'de dalgalandırmak ve yeni bir Kırşehir yaratmak için partimizden ve sizlerden icazet istiyoruz. Rabbim nasip eder bu görev bize verilirse; güzel oluşumlar içerisinde insanlara dokunarak güzel işler yaparak Belediyeyi üç hilale teslim etmeyi düşünüyoruz'' dedi.44 yaşındaki Yusuf Yağmur, MHP'nin Kırşehir Belediyesi özlemi içerisinde olduğunu dile getirerek sözlerini şöyle sürdürdü ; Eğitim ve kültür şehri olan Kırşehir'i ilerleyen süreçte daha güzel yerlere getirip insanlara saygı, sevgi ve emek dolu bir Kırşehir vermek istiyorum'' diye konuştu.

 

'ÜÇ HİLALİ BELEDİYENİN BURÇLARINA DİKECEĞİZ'

Milliyetçi Hareket Partisi'nin Türkiye'de marka olduğunu söyleyen İl Başkanı Arif Kılıç ise konuşmasında, '' Siyasetinde göz yaşı, kan, cezaevi, idam … her şey var. Allah izin verirse inşallah 1994 aldığımız ve 2004'te bıraktığımız Belediye Başkanlığını inşallah 2024'te yapılacak mahalli idareler seçiminde üç hilali belediyenin burçlarına hep beraber dikeceğiz.Bu; Yusuf olur, Mehmet Olur, Ahmet Olur.Önemli olan Milliyetçi Hareket Partisi'nin üç hilalini belediyeye asmaktır.Onun için de böyle bir medeni cesaret gösterip, ben de üç hilale hizmet etmek istiyorum deyip, bütün varını yoğunu ortaya koyarak bizlerle beraber olmak isteyen değerli kardeşim belediye meclis üyemiz Yusuf Yağmur'a hepinizin huzurunda teşekkür ediyorum'' sözlerini kaydetti.

 

'BİZ DÜNKÜ BİR PARTİ DEĞİLİZ'

MHP İl Başkanı Arif Kılıç , Belediye Başkanlığını düşünmediğini belirterek bundan sonra aday olarak çıkacak arkadaşlarla yol yürüyeceklerini kaydetti. Kılıç, '' Şu ana kadar 4 kişi aday adayıyım diyerek müracaat etti. Aday adaylarımızın hepsi ülküdaşlarımız. Kim olursa olsun biz dimdik yanında duracağız. Biz dünkü bir parti değiliz.1969 yılında Adana kongresinde kurulmuş bir partiyiz'' diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.