grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Yeni Kurulan Anadolu Ahi Kadınlarından Halim Çakır'a Ziyaret

Büyük bölümü Kırşehirlilerden oluşan Anadolu Ahi Kadınları, Belediye Başkanları Birliği Genel Sekreteri Halim Çakır'ı ziyaret etti.

Gündem Yayın: 04 Kasım 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 04.11.2023 22:57:00
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

Ankara'da kurulan Anadolu Ahileri Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifleri Üst Birliği ilk olarak Belediye Başkanları Birliği Genel Sekreteri ve Kırşehir eski Belediye Başkanı Halim Çakır'ı ziyaret etti.

Anadolu Ahileri Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifleri Üst Birliği Başkanı Gülcan Çavuş, Genel Koordinatör Abdullah Çavuş, Kırşehirli Dernekler Federasyonu Kadın Kolları Başkanı Nermin Hendek ve üst birlik yönetim kurulu üyelerinin bulundu heyetle gerçekleştirilen ziyarette Çakır’a Kaman cevizi ve kooperatif ürünlerinin bulunduğu hediye taktim edildi. Yürütülmekte olan Kaman cevizi projesinin konuşulduğu ziyarette Güçlü Kadın Güçlü Türkiye vurgusu yapıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.