grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir İş Adamları İstişare Toplantısında Büyük Ayıp

Kırşehir Valiliği tarafından Terme Otel'de düzenlenen ve iş adamları ile gerçekleştirilen istişare toplantısına Kırşehir CHP Milletvekili Metin İlhan davet edilmedi. Kırşehir Belediyesi ise yazılı açıklamada bulundu

Gündem Yayın: 27 Temmuz 2023 - Perşembe - Güncelleme: 27.07.2023 23:36:00
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
Google News

Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara'nın ev sahipliğinde Terme Otel'de , iş adamları ile istişare toplantısı gerçekleştirildi.Toplantıya STK temsilcileri ve kurum amirleri ile birlikte AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan ve Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu da davet edildi. Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nun mazaret bildirerek katılmadığı toplantıda Kırşehir Belediyesi'ni; Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uçar temsil etti.Ancak söz konusu toplantıya Kırşehir CHP Milletvekili Metin İlhan'ın davet edilmediği öğrenildi.Bunun üzerine Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uçar, bu durumu protesto ettikten sonra toplantıdan ayrıldı. Kırşehir Belediyesi basın müdürlüğü'nden yaşanan olaya ilişkin yazılı bir açıklamada bulunuldu.

 

İŞTE KIRŞEHİR BELEDİYESİ BASIN MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN YAYINLANAN O AÇIKLAMA :

27 Temmuz 2023 Perşembe günü saat 13:00’da Kırşehir Valisi Sayın H. Mete Buhara tarafından Terme Otelde ilimizin sorunlarının, yatırımların vs. masaya yatırıldığı bir İstişare Toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Kırşehir için hayati önem taşıyan sorunların, ilimiz seçilmişlerinin, atanmışlarının, iş insanlarının, oda başkanları ve STK’ların temsilcilerinin katıldığı toplantıya da Kırşehir Belediyesi’ni temsilen Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Osman Uçar katılmıştır.

Kırşehir’in geleceğini ilgilendiren bir toplantıya (iktidar partisi) Adalet ve Kalkınma Partisi Kırşehir milletvekili Sayın Necmettin Erkan katılırken, Ana Muhalefeti temsil eden Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili Sayın Dr. Metin İlhan’ın çağrılmadığı görülmüştür.

Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Osman Uçar da Kırşehir halkının büyük bir desteğiyle parlamentoda temsil yetkisi bulunan Kırşehir milletvekilimiz Sayın Dr. Metin İlhan’ın toplantıya çağrılmamasını protesto ederek toplantıdan ayrılmıştır.

Biz, söz konusu Kırşehir ve Kırşehir halkı olduğunda her zaman Kırşehir’in sorunları noktasında birlik ve beraberlik içinde olmayı savunduk, bundan sonra da savunmaya devam edeceğiz.

Bundan önce yaşanan ayrımcılıklara karşı çıktığımız gibi, bu İstişare Toplantısında da yapılan ayrımcılığı kabul etmeyerek, Kırşehir milletvekilimiz Sayın Dr. Metin İlhan’ın toplantıya çağrılmamasından dolayı Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Osman Uçar, toplantıyı terk etmiştir.

Yaşanan bu ayrımcılığı ise Kırşehir kamuoyunun ve iş insanlarının takdirine bırakıyoruz.

Kırşehir Belediyesi

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.