grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'e Avrupa Şampiyonluğu Getirdi

Yıldız Kadın Boks Milli Takımı kaptanı 16 yaşındaki Yoncagül Yılmaz, Yıldız Kadınlar Avrupa Boks Şampiyonası'nda birinci oldu.

Spor Yayın: 30 Temmuz 2023 - Pazar - Güncelleme: 30.07.2023 23:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

Romanya'da düzenlenen şampiyonada, 70 kilogramda yarışan ve final müsabakasında Macar rakibini yenen Sıddık Demir Anadolu Lisesi öğrencisi Yoncagül Yılmaz, altın madalya kazandı.

Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, yazılı açıklamasında, Kırşehirli sporcuyu tebrik etti.

Avrupa şampiyonu olan Yılmaz'ın kendileri ve şehri mutlu ettiğini belirten Buhara, "Yıldız Kadınlar Avrupa Boks Şampiyonası'nda şampiyon olan Kırşehir'imizin gururu sporcumuz Yoncagül Yılmaz'ı ve antrenörümüz Mehmet Dalbudak'ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum." ifadesini kullandı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından ise Kırşehir'in demir yumruklu kızı Yılmaz'ın başarısı kutlanarak, "Avrupa Şampiyonu olan sporcumuz Yoncagul Yılmaz'ı ve antrenörümüz Mehmet Dalbudak'ı tebrik ediyoruz. Bravo size çocuklar, şampiyonluk size çok yakıştı." paylaşımı yapıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.