grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Akpınar İlçe Merkezi Bambaşka Bir Görüntüye Kavuştu

Akpınar ilçe merkezi, Kırşehir Belediyesi'nin desteğiyle, alt yapı çalışmalarının ardından gerçekleştirilen üst yapı çalışmaları ile bambaşka bir görüntüye kavuştu.

Gündem Yayın: 15 Eylül 2023 - Cuma - Güncelleme: 15.09.2023 00:17:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News
 

Akpınar İlçe merkezinde bir süre önce başlayan alt yapı çalışmalarının ardından üst yapı çalışmalarına geçildi.Şehir merkezinin birçok yerinde sıcak asfaltlama gerçekleştirildi.Yapımı tamamlanan caddelerde yol çizgileri çekildi.Çalışmaların ardından Akpınar İlçe Merkezi modern bir görüntüye kavuştu. Akpınar Belediye Başkanı Şükrü Turgut, desteklerinden ötürü Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'na teşekkür etti.

 

''İLÇEMİZ SICAK ASFALTLA TANIŞTI''

Akpınar Belediye Başkanı Şükrü Turgut, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, ''İlçemiz sıcak asfalt ile tanıştı. Belediyemiz, grup köy yoluna (Cabir Köremezli Bulvarı Sadi Erdem Caddesi ) sıcak asfalt çalışması yaptı. Halkımızın refahı ve ilçemizin standartlarını yükseltmek adına yaptığımız sıcak asfalta yol çizgisi trafik kurallarına uygun bir şekilde uygulanarak tamamlandı. Desteği için Kırşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Ekicioğlu’na ve Kırşehir Belediyesi çalışanlarına gönülden teşekkürlerimizi sunuyoruz'' ifadelerini kullandı.

 
#
Yorumlar (1)
ARAPLILI
15.09.2023 14:32
çok güzel oldu
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.