grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi Beşiktaş maçında stadı terk etti

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Beşiktaş-Lugana maçını izlemek için gittiği Dolmabahçe'de taraftarların tepkisi ile karşılaştı ve stadı terk etti.

Spor Yayın: 05 Ekim 2023 - Perşembe - Güncelleme: 05.10.2023 22:57:00
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
Google News

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, UEFA Konferans Ligi’nde Beşiktaş-Lugano maçını izlemek için gittiği Tüpraş Stadyumu’nda tepkilerle karşılandı.

Konferans Ligi’ndeki temsilcimiz Beşiktaş’ı desteklemek için Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella ile birlikte stadyuma gelen Büyükekşi protokol tribünündeki yerini aldı.

‘BANA KÜFÜRLERİ SİZ ETTİRİYORSUNUZ’

Mücadelenin ilk devresinin sonunda Beşiktaşlı tribünler, Büyükekşi’ye yönelik olarak küfürlü tezahüratlar ve tepkilerde bulundu. Yapılan tezahüratlara sinirlenen Büyükekşi’nin, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’ye ‘Bana bu küfürleri siz ettiriyorsunuz’ diyerek 44. dakikada stadyumu terk ettiği belirtildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.