grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Yeniden Refah Partisi Kırşehir Belediye Başkan Adayı Ali Kaan Kılıçoğlu

Yeniden Refah Partisi Kırşehir Belediye Başkan Adayı olarak duyurulan Ali Kaan Kılıçoğlu gazetemize konuştu.

Siyaset Yayın: 15 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 15.02.2024 20:32:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News
 

Son dönemde kamuoyu araştırmalarında Yeniden Refah Partisi'nin yükselişi dikkat çekiyor.AK Parti ile yerel seçimlerde ittifak yapmayan Yeniden Refah Partisi'nin Kırşehir Belediye Başkan Adayı belli oldu.Geçtiğimiz günlerde Ankara'da gerçekleştrilen tanıtım toplantısında Yeniden Refah Partisi'nin Kırşehir Belediye Başkan Adayı olarak Avukat Ali Kaan Kılıçoğlu duyuruldu. Ali Kaan Kılıçoğlu gazetemize açıklamalarda bulundu.

ALİ KAAN KILIÇOĞLU KİMDİR ?

Aslen Kırşehir ile Mucur ilçesi Pınarkaya köyündeniz.1990 yılında Ankara’da doğduk.Eğitim hayatımızın bir kısmını Ankara’da tamamladıktan sonra Makedonya Uluslararası Struga Üniversitesinde Hukuk Fakültesini bitirmemizin akabinde Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Hukuk Fakültesinde Lisans Eğitimimi tamamladık.Yurtdışı gezilerimiz ve eğitim hayatımız dolayısıyla vatanımıza hizmet etme noktasında çalışmalarda bulunduk.Kırşehir’in ve Kırşehirli’nin yanında olmak gayesiyle Kırşehirli Dernekler Federasyonu Gençlik Kolları Teşkilat ve Hukuk İşleri Başkanlığı görevini üstlendik.Bu hususla birlikte Yeniden Refah Partisinin meclise sunmuş olduğu kanun tekliflerinin hazırlandığı komisyonun başkanlığını yürütmekteyiz.

KIRŞEHİR İLE İLGİLİ NE TÜR PROJELERİ VAR ?

Kırşehir’in altyapı,ulaşım,istihdam, gençliğin sorunları ve en önemlisi ekonomik büyümesi için projelerimizi gerçekleştireceğiz. Eski bir futbolcu olarak Kırşehir sporun bugün ki sorunlarına çözüm için mücadele edeceğiz. Cacabey meydanına Japonya modeli otopark projemiz ilk işimiz olacak. Üniversiteli gençlerin ikamet ve masraf sorunlarını çözeceğiz. Dert dinleyen, derde çözüm üreten, ahlaklı belediyecilik anlayışıyla Kırşehir’in ve Kırşehirli’nin yüzünü güldürmek için Kırşehir Belediye Başkan adayı olduk. Ahi Evran-ı Veli’nin Hak ile sabır dileyip bize gelen bizdendir. Akıl ve ahlak ile çalışıp bizi geçen bizdendir sözünü düstur edinip yola koyulduk.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.