grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kayseri Şehir Hastanesi'ne Giden Vatandaşa 2025'e Randevu Verdiler

Kayseri Şehir Hastanesi’ne giden bir hasta yakını isyan etti. Hastası için endoskopi işlemi yapılması gerektiğini söyleyen vatandaş tam 1 yıl sonrasına randevu verildiğini iddia etti.

Sağlık Yayın: 14 Ocak 2024 - Pazar - Güncelleme: 14.01.2024 19:43:00
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

Sosyal medyada yayınladığı video ile dikkat çeken bir vatandaşın iddiası pes dedirtti. Hastasını Kayseri Şehir Hastanesi’ne götürdüğü hastası için endoskopi bölümünden randevu aldığını söyleyen vatandaş randevunun tam 1 yıl sonraya verildiğini ifade etti.

Vatandaş videoda şunları kaydetti;

"Sayın Sağlık Bakanlığımızın görmesini istiyorum. Bakın ben bugün hastamı Kayseri Şehir Hastanesi’ne götürdüm. Dahiliye bölümü bizi endoskopi bölümüne sevk etti. Bunda bir yanlışlık var herhalde dedim ve oradaki görevli memura tarihi göstererek yanlışlık olup olmadığını sordum. O da yanlışlık olmadığını söyledi. 16 Ocak 2025 tarihinde randevuya gidilecekmiş. Bu hastama o zamana kadar bir şey gelirse o zamana kadar acaba bunun suçlusu kimdir?"

#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.