grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de çaldığı köpeğe tokat atarak eziyet etmişti

Kırşehir'de çaldığı köpeğe tokat atarak eziyet eden Afgan uyruklu Karim Gholami Aslan (32), görüntüleri köpeğin sahibine yolladı.

Gündem Yayın: 02 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 02.02.2024 21:43:00
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
Google News

Afganistan uyruklu Karim Gholami Aslan (32) iddiaya göre çaldığı köpeğe tokat atarak eziyet edip,daha sonra sosyal medyada paylaşmıştı.Birçok insanın tepkisine neden olan olaya,Asayiş Şube ve Siber Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından müdahale edilerek,söz konusu şahsın peşine düşüldü.

Görüntüleri inceleyen ve şahsı tespit eden ekipler, şüpheli şahsın bulunduğu adrese operasyon düzenledi.Gözaltına alınan şahıs daha sonra emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.Şahsın, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenilirken eziyet edilen köpeğin bulunması için çalışmalar sürdürülüyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.