grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Milli Eğitim1 Nisan'da okulların tatil edildiğini duyurdu.

1 Nisan'da okulların tatil edildiğine ilişkin resmi yazığı Valiliklere gönderildi

Gündem Yayın: 28 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 28.03.2024 21:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Milli Eğitim  Bakanlığı, 31 Mart Yerel Seçimleri nedeniyle 1 Nisan'da okulların tatil edildiği duyurdu. Milli Eğitim Bakanlığı'^na bağlı bağlı eğitim kurumlarında görev yapan yönetici ve öğretmenler, 31 Mart  Mahalli İdareler Genel Seçimleri nedeniyle eğitim kurumlarının tatil edildiği 1 Nisan 2024 Pazartesi günü üzerlerinde bulunan  aylık karşılığı ders, varsa ek ders, ders niteliğinde yönetim, hazırlık ve planlama görevleri yapmış sayılacaklar.

1 Nisan'da okulların  tatil edildiğine ilişkin resmi yazığı Valiliklere gönderildi. Bakanlık tarafından valiliklere gönderilen yazıda şu ifadeler yer aldı; " Eğitim kurumları 31 Mart 2024 pazar günü yapılacak Mahalli İdareler  Genel Seçimlerinde asıl işlevlerinden farklı olarak seçmenlerin oy kullanmalarına  imkan verecek şekilde hazırlanmaktadır. Seçimlerin özelliği nedeniyle oyların sayım işlemi akşam geç saatlerde bitmekte , bu durum  da eğitim kurumlarına aynı gün içerisinde eğitim öğretime hazır hale getirilmesini engellemektedir. Bu nedenle Bakanlığımıza bağlı eğitim kurumları, eğitim kurumları, eğitim öğretime hazır hale getirilmeleri bakımından 1 Nisan 2024 Pazartesi günü tat

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.