grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Başhekim bayramda sağlık çalışanlarını yalnız bırakmadı

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Süleyman Ersoy ve hastane yöneticileri, Hurşit Arısoy ve Muammer Gül hastanenin tüm birimlerini ziyaret ederek çalışan personellerle bayramlaştı.

Gündem Yayın: 11 Nisan 2024 - Perşembe - Güncelleme: 11.04.2024 01:15:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.. Dr. Süleyman Ersoy ve yönetim birimi bayramın 1. gününde sağlık çalışanlarını yalnız bırakmayarak onlarla bir araya geldi. Bu zorlu süreçte birlik beraberliği sağlamak ve dayanışmayı arttırmak adına bir arada olan sağlık çalışanları birbirleriyle bayramlaştı.

Ekip ruhunun hissedildiği bayrama yönelik açıklamada bulunan Başhekim Süleyman Ersoy bayram tatili boyunca sağlık hizmetlerinin aksamaması için gerekli düzenlemeleri yaptıklarını dile getirdi. Bayram süresince hizmet verecek olan tüm ünitelerimizde insan gücü ve tıbbi donanım yönünden sıkıntı yaşanmaması için gerekli önlem ve tedbirleri almış bulunmaktayız.

Her yıl olduğu gibi bu yılda sağlık çalışanlarımız büyük fedakârlık ve üstün gayretle çalışmakta yoğun bir tempoda görevlerini ifa etmektedirler. İnsan sağlığı için saniyelerle savaşan hatta kendi hayatından ödün veren bütün sağlıkçılarımızın özverili çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlar, sağlıklı, mutlu, güzel yarınlar dilerim. “Diye konuştu. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.