grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Ramazan Hoca'nın katil zanlısı yakalandı

Sosyal medyada 'Diyarbakırlı Ramazan Hoca' olarak tanınan Ramazan Pişkin'in katil zanlısı yakalandı.

Gündem Yayın: 01 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 01.02.2024 20:54:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Sosyal medyada 'Diyarbakırlı Ramazan Hoca' olarak bilinen Ramazan Pişkin İstanbul Fatih’te dün uğradığı bıçaklı saldırıda hayatını kaybetmişti. Pişkin'in katil zanlısı yakalandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya "İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzün yaptığı çalışmalar sonucu Ramazan Hoca’nın katil zanlısı E.B. yakalanmıştır. Kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Ramazan Hoca'ya Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet, makamı âli olsun" açıklaması yaptı. 

Yakalanan şüphelinin Erkan Baykut (24) olduğu bilgirildi, olayda kullandığı bıçak ve kıyafetler de ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelinin Beyoğlu'nda oturduğu, 'Kasten yaralama', 'Tehdit', 'Mala zarar verme', 'Hırsızlık' suçlarından 9 kaydı olduğu öğrenildi. 

 

İstanbul'da öldürülen Ramazan Pişkin'in katil zanlısı emniyete götürüldü.

EMNİYETE GÖTÜRÜLDÜ

Şüphelinin 24 yaşındaki inşaat işçisi E.B. olduğunu tespit eden ekipler, Beyoğlu'ndaki bir adrese düzenledikleri operasyonla zanlıyı gözaltına aldı. Hakkında "kasten yaralama", "tehdit", "mala zarar verme" ve "hırsızlık" gibi suçlardan 9 kaydı olduğu öğrenilen şüphelinin olayda kullandığı bıçağa da el konuldu. 

Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğüne götürülen E.B, buradaki işlemlerinin ardından Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğüne gönderildi. 

CENAZEDE 'ŞERİAT' SLOGANLARI

Öte yandan Pişkin'in cenazesi sabah saatlerinde Diyarbakır'a getirildi.

Pişkin'in cenazesi Sur ilçesindeki Ulu Camii'ye götürüldü. Burada kılınan cenaze namazının ardından Pişkin'in naaşı ilçedeki Çiftehavuzlar Mezarlığında toprağa verildi.

 

Pişkin'i son yolculuğuna uğurlamaya gelen kalabalık sık sık tekbir getirerek "Yaşasın şeriat" sloganı attı.

Ayakta güçlükle duran baba Halil Pişkin (80) oğlunu öldürenlerin yakalanmasını istedi. Cenazeden dakikalar sonra İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, katil zanlısının yakalandığını açıkladı.

"KENDİ HALİNDE BİRİYDİ"

Ramazan Pişkin cinayetinin şüphelisi Erkan Baykut'un komşusu Necdet Altuntuğ, "Kapı komşumuz. Kendi halinde biriydi, kendi aleminde bir insandı ama bu sabah da biz olayın şokuyla uyandık. Olayın nasıl olduğunu biz de anlamadık yani. Birden polisleri gördük karşımıza. Geldiler, aldılar, götürdüler. Polis burada kendisini arıyordu. Kamera kayıtlarından bakmışlar, o şekilde bulmuşlar" dedi.

"RAMAZAN HOCA İLE NE İLİŞKİSİ VAR, BİLEMİYORUM"

Altuntuğ, "Burada yaşıyordu. Annesi üst katta yaşıyordu. Çok nadir olarak babasının yanında inşaatlara çalışmaya gidiyordu. Kendi aleminde bir çocuktu. Ramazan Hoca'yla ne ilişkisi var bilmiyorum. Biz de ilk defa duyduk Ramazan Hoca'yı. Husumeti var mıydı, düşmanlığı var mıydı bilemem. Dindar biriydi ama biraz da keyifçi bir arkadaştı. Bizim mahallenin camisine giderdi. Görmüşlüğümüz var cami içinde" diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.