grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Seçimlere 1 Ay Kala Mustafa Kendirli Kırşehir'de Sahaya İndi

Kırşehir AK Parti Milletvekili Mustafa Kendirli seçimlere 1 aydan az bir süre kala Kırşehir sahaya indi.

Gündem Yayın: 17 Nisan 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 17.04.2023 23:12:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

AK Parti, Kırşehir seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi.TEB bankasının yanında bulunan seçim ofisinin açılışına 26. dönem TBMM Başkanı ve eski Bakan İsmet Yılmaz katıldı.

 

 

Açılışta Kırşehir AK Parti Milletvekili Mustafa Kendirli , AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal, Milletvekili Adayları Necmettin Erkan ve Osman Arslan ile Eski Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci de hazır bulundular.Açılış sonrası 26. Dönem TBMM Başkanı ve beraberindekiler Kırşehir'de esnaf vatandaşları ziyaret ettiler.

 

 

MUSTAFA KENDİRLİ SAHAYA İNDİ

Daha önce farklı illerdeki programlarda ve açılışlarda sıklıkla yer alan ancak Kırşehir'de esnafları ziyaret etmeyen Mustafa Kendirli'nin esnaf ziyareti gerçekleştirdiği görüldü.Kendirli'nin bu görüntüsü, '' Seçime 1 ay kala Mustafa Kendirli Sahaya İndi'' yorumlarına neden oldu.

 

 

''MİSAFİRPERVERLİKLERİ VE SOHBETLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM''

Kendirli söz konusu ziyarete ilişkin, '' Sayın Bakanımız İsmet Yılmaz ve milletvekili adaylarımız ile birlikte kıymetli esnafımızı ziyaret ederek hayırlı işler, bereketli bol kazançlar diledik.Misafirperverlikleri ve sohbetleri için teşekkür ediyorum'' dedi.

 

 

Kendirli'nin ziyaret ettiği esnafların ise şaşkınlıklarını gizleyemediği görüldü.

#
Yorumlar (1)
ARAPLILI
18.04.2023 15:06
çantacının biri gidiyor digeri geliyor
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.