grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir Çevre Yolu İle İlgili Yeni Gelişme

Kırşehir AK Parti Milletvekili Necmettin Erkan, Çevre Yolunun yakın bir süreçte ihale edileceğini bildirdi.

Gündem Yayın: 28 Şubat 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 28.02.2024 21:32:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

2018 yılında dönemin Kırşehir AK Parti Milletvekili Mikail Arslan tarafından yatırım programına alınan Kırşehir Çevre Yolu, yılan hikayesine dönmüş ve proje bir türlü ihale edilememişti. Kırşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmaların ardından Çevre Yolu projesi Karayolları Genel Müdürlüğü'ne dolayısıyla Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlığı'na gönderilmişti.

10,5 KİLOMETRELİK ÇEVRE YOLU HATTI

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile görüşme gerçekleştiren Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, Çevre Yolunun programa alındığını açıkladı.Erkan paylaşımında, '' Çevre Yolu projesi, Ankara-Niğde Otoyolu bağlantısı ile terminal kavşağı arasında bulunan yol ağı yaklaşık 10,5 km' yi kapsamaktadır. Bitümlü Sıcak Karışım Kaplamalı Bölünmüş yol olarak proje aşaması tamamlanmış, ihalesi yapılacaktır. (Otoyol Bağlantı Kavşağı, Üniversite Kavşağı, Savcılı Kavşağı, Cezaevi Kavşağı ve İmar kavşağı farklı seviyeli kavşak olarak projelendirilmiştir.) Bizlere desteğini esirgemeyen başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sayın Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu ve Bakanlık bürokratlarımıza teşekkür ediyorum'' ifadelerini kullandı.

İHALE MART AYI SONUNDA

Söz konusu projeye 2024 yılı yatırım programında yer verilmemesine ilişkin sorumuza cevap veren Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, Ulaştırma Bakanı Uraloğlu ile gerçekleştirilen görüşmenin ardından projede ihale aşamasına geçildiğini ve Çevre Yolu projesinin 2024 yılı Mart ayı sonuna doğru ihale edileceğini bildirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.