grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Muharrem İnce’den Kılıçdaroğlu’na şartlı destek çağrısı

Memleket Partisi’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, SÖZCÜ Televizyonu’na konuk oldu. İnce, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na şartlı destek çağrısında bulundu.

Siyaset Yayın: 04 Mayıs 2023 - Perşembe - Güncelleme: 04.05.2023 00:25:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Memleket Partisi Cumhurbaşkanı adayı SÖZCÜ TV'de. Alişer Delek moderatörlüğündeki “Liderler Özel'e” bu akşam Muharrem İnce konuk oldu. İpek Özbey, Simge Fıstıkoğlu, Uğur Dündar ve Aytunç Erkin'in sorularıyla merak edilenleri yanıtladı.

“AT ONLARI KENARA, DESTEKLEYECEĞİM”

İnce, muhalefete yönelik şu eleştirilerde bulundu:

*Bunlar çok kötü yönetti ama burada ölüm var, gel sen sıtmaya razı ol diyorsun. Ben de diyorum ki ölüme de arazı olmayalım, sıtmaya da razı olmayalım. Akıllı yapalım işimizi. Bu işi doğru kuralım diyorum.

*Çözümü söylüyorum; Yüzde 1 oyu yok bunların… At ikisini kenara, kayıtsız destek olacağım. Söz. Gelsin hadi. Davutoğlu ve Babacan'ı kenara çeksin, kayıtsız destek oluyorum. Hiçbir şey istemiyorum.

*Cumhurbaşkanı Yardımcılığı istemiyorum. Bakanlık istemiyorum. Hiçbir şey istemiyorum. Ben memleket istiyorum memleket. At onları kenara, destekleyeceğim hadi buyur…

“VAR MI BUNDAN GÜZEL TEKLİF?”

İnce, “Bunu neden daha önce dile getirmediniz?” sorusuna ise şu yanıtı verdi:

“Siyaset bu. Ben size ‘Niye bu kıyafeti giydiniz?' diyor muyum? Ben bu ülkede iddialı bir siyasetçiyim. 16 milyon oy almış bir siyasetçiyim. Öncesini, sonrasını ne yapacaksınız? Ben güzelce söylüyorum. Bunun zamanlamasını da ben yapayım müsaadenizle. Zamanımız bol, 10 gün var… Destekleyeceğim, at ikisini kenara… Olmaz onlarla, onları da yargılayacağız. Öyle yok, Yüce Divan'a gidecekler. Var mı bundan güzel teklif?”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.