grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Yeşilay Ekibinden Başhekim Doç. Dr. Süleyman Ersoy'a Anlamlı Ziyaret

Yeşilay Danışmalık Merkezi (YEDAM) Üyeleri, Hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Süleyman Ersoy'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Gündem Yayın: 13 Aralık 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 13.12.2023 22:56:00
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Google News

Yeşilay Danışmalık Merkezi (YEDAM) Üyeleri, Hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Süleyman Ersoy'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Bu anlamlı ziyarette bir açıklama yapan Yeşilay Danışmanlık Merkezi üyeleri, Yeşilay’ın çalışma alanları ve faaliyetleri konusunda istişare de bulunduk.

Faaliyetlerimizin ilimizde bağımlılara, bağımlılık riski taşıyanlara ve yakınlarına ücretsiz psikolojik sosyal destek hizmeti veren Yeşilay Danışmanlık Merkezine ( YEDAM ) dair bilgiler verdik. Değerli Hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Süleyman Ersoy'a ve ekibine bundan sonraki çalışmalarında başarılar Diledik " dedi.

Başhekimi Doç. Dr. Süleyman Ersoy da Yeşilay Derneğinin bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı çok memnun kaldıklarını ifade ederek kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Daha sonra Yeşilay Derneği Şube  üyesi Gülcan Maraş tarafından günün anısına yönelik Başhekim Ersoy'a Yeşilay amblemli hediye takdim etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.