grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Fatih Yıldırım'dan Mucur'daki Evli Çiftlere Müjde

MHP'nin Mucur Belediye Başkan Adayı Fatih Yıldırım, projelerini sosyal medya üzerinden tek tek açıklıyor. Yıldırım, Mucur kent merkezini ve Ankara-Kayseri karayolunu yeniden tasarlayarak Mucur'u cazibe merkezi haline getirmeyi hedefliyor.

Gündem Yayın: 19 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 19.02.2024 22:59:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News
 
 

Mucur MHP Belediye Başkan Adayı Fatih Yıldırım, projelerini sosyal medya üzerinden tek tek duyuruyor.Fatih Yıldırım'ın duyurduğu projeler arasında , ''İhtiyaç sahibi çiftlere arsa ve konut edindirme projesi de var.'' Buna göre , ''Evi ve arsası olmayan her evli çifte 2 yıl içerisinde kendi evini yapmak ve 5 yıl asli ikameti olarak kullanmak koşuluyla 300 metrekare arsanın ücretsiz tahsis edileceği belirtildi.

Fatih Yıldırım'ın açıkladığı diğer projeler ise şu şekilde :

Sanayi sitesi Revizyon Projesi : Sanayi sitesinin revize edilerek anayol güzergahından da müşteri alabilir hale getirilmesi ve peyzaj çalışmalarıyla kent estetiğine yakışır bir şekle döndürülmesi...

Şehir İçi Trafik Yönetimi Projesi : Halka ücretsiz olarak sunulacak iş makinaları ve ticari araç parklarıyla ilçe merkezindeki trafik sıkışıklığı ve görüntü kirliliği probleminin çözülmesi...

Kamu Kurumları ve Okul Binaları Revizyon Projesi : Kamu kurumlarının ilgili bakanlıklarla anlaşma yapılarak yeniden planlanması ve kullanışlı hale getirilmesi.Okul binalarının Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliği yapılarak modernize edilmesi...

Kent Giriş ve Çıkışlarında Modern Peyzaj Projeleri : Ankara-Kayseri karayolu üzerinde peyzaj çalışmaları yapılarak kent estetiği bakımından Mucur'un modern hale getirilmesi ve ilçe kültür ve ekonomisine katkıda bulunarak ulusal düzeyde itibar kazanmak.

Mucur Ana Caddeleri Revizyonu ve Kent Merkezi Canlandırma Projesi : Kent merkezindeki ana caddelerdeki iş yerleri önünde peyzaj düzenlemesi yapılması çay bahçeleri, restoranlar, çocuk eğlence alanları gibi sosyal donatılar oluşturulması.

Kent Estetiği ve Çevresel Düzenleme Projesi : Kent merkezindeki ana caddelerde trafik akışını tekrar düzenleyerek tek tip mimariye uygun dış cephe düzenlemeleri ve tek tip tabela uygulamasının yapılması.

Trafik Revizyonu Projesi : Hükümet Konağından sebze pazarının girişine kadar olan yol ile birlikte şimdiki ikinci pazar ve yoğurt pazarı olan güzergahtaki yolu otogar sapağına kadar trafiğe tek yönlü açılması.Yeni açılacak yol altında kalan yer altı çarşısının ise kapalı otoparka dönüştürülmesi.

Kaldırım ışıklandırma ve yol asfaltlama Projesi : Tüm bulvar , cadde , mahalle, ve sokakların ; kaldırım, ışıklandırma ve yol asfaltlama çalışmalarıyla Mucur'un kent kimliğine yakışır hale getirilmesi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.