grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Başkan Ekicioğlu'nun İlk İcraatı O Oldu

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nun belediye meclis toplantısındaki ilk icraatı , AK Partili meclis üyelerinin komisyonlara girebilmesi için komisyon kontenjanları arttırmak oldu.

Gündem Yayın: 08 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 08.04.2024 22:17:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu 2. dönemi için Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Ahi Evran Külliyesi'den açıklamada bulundu.2024 yerel seçimlerinin ardından yeni bir sürece başladıklarını dile getiren Ekicioğlu, '' 5 yıl boyunca Kırşehir'i yönetecek belediye başkan yardımcılarıyla, belediye meclis üyeleriyle ve il genel meclis üyeleriyle ilimize hizmet edeceğiz. Burada ilk ziyaretimiz pirimiz olan Ahi Evran-ın kabrini ziyaret ederek başladık. Belediye binamızın önünde de bir anı fotoğrafı çekindik ve ardından Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde ilk belediye meclis toplantımızı gerçekleştireceğiz. Yasa gereği mazbatayı aldıktan sonra 5 gün içerisinde meclis toplantısının gerçekleştirilmesi zorunlu. Şehrimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun. 5 yıl boyunca inşallah şehrimize belediye meclis üyelerimizle, il genel meclis üyelerimizle güzel hizmetler ederiz" dedi.

EKİCİOĞLU ÖNERDİ AK PARTİLİLER KOMİSYONLARA GİRDİ

Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen Nisan ayı olağan meclis toplantısında Belediye Meclisi bünyesindeki komisyonlara üye seçimi yapıldı.Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu , plan ve bütçe, İmar , ulaşım ve trafik , Çeşitli işler  ve kadın komisyolarında 3'er kontenjan olduğunu ve mevcut durumda bu komisyonlara sadece CHP'li üyelerin seçileceğini belirterek şeffaf bir yönetim anlayışı sergilemek ve belediye hizmetlerinin denetlenmesi için kontenjan sayısının 5'e çıkarılmasını ve böylece bu komisyonlara 2'şer de AK Partili meclis üyelerinin seçilebileceğini bildirdi.Bqşkan Ekicioğlu'nunbu önerisi meclis tarafından oy birliği ile kabul edildi.Daha sonra ise söz konusu komisyonların, 3'ü CHP'den; 2'si ise AK Partili meclis üyelerinden oluşturuldu.AK Parti'de kadın üye bulunmadığı için kadın komisyonu , AK Parti'nin de onayıyla CHP'li kadın meclis üyelerinden oluşturuldu.

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.